14 juli 2024
Thumbnail voor Na ‘immens succes’ ook in 2025 weer een Reiswerk Travel Challenge

Na ‘immens succes’ ook in 2025 weer een Reiswerk Travel Challenge

Na het ‘immense succes’ van de Travel Challenge van dit jaar heeft Reiswerk besloten het evenement ook in 2025 te organiseren. Dat maakt het arbeidsmarktfonds donderdag bekend. “De resultaten van de enquête bevestigen dat de Travel Challenge een hit was.”

“Het evenement, dat eind mei plaatsvond, scoort gemiddeld een 8,7 bij deelnemende reisbedrijven, onderwijsinstellingen en andere begeleiders”, laat Reiswerk weten. “De Travel Challenge biedt voor bedrijven in de reisbranche een laagdrempelige manier om topstudenten te ontmoeten en te leren kennen.”

De studenten beoordeelden het evenement gemiddeld met een 8,2. "Ze vonden de wie-is-de-mol games geweldig, de bestemming prachtig en de business case heel interessant. Daarnaast vonden zij het een leuke manier om meer over de reisbranche te leren en de baanmogelijkheden te verkennen."

De eerste sollicitatiegesprekken voor de editie van 2025 hebben al plaatsgevonden, meldt Reiswerk. “In de komende tijd vinden er gesprekken plaats tussen reisbedrijven en studenten, en er worden speciale kennismakingsdagen georganiseerd door verschillende reisbedrijven.” De bestemming blijft nog een verrassing en wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Wil je meer weten over de Reiswerk Travel Challenge? Lees hier het verslag dat Reisbizz schreef over de editie van dit jaar.