21 september 2024
Thumbnail voor KLM’s nieuwe paradepaardje: dit moet je weten over de Airbus A321neo

KLM’s nieuwe paradepaardje: dit moet je weten over de Airbus A321neo

KLM ondergaat een ingrijpende verandering door de overstap van Boeing naar Airbus, met de introductie van de nieuwe A321neo. “Een behoorlijke metamorfose, die ons richting een zuinigere en duurzamere toekomst brengt”, aldus KLM-topvrouw Marjan Rintel. Reisbizz Magazine had de unieke gelegenheid om de A321neo tijdens een speciale vlucht te ervaren en vertelt je alles wat je moet weten over dit nieuwe paradepaardje. 

De eerste commerciële vluchten met de A321neo zijn inmiddels van start gegaan naar bestemmingen zoals Kopenhagen en Berlijn. Naarmate de vloot verder groeit, zullen ook andere populaire steden zoals Parijs en Londen worden aangedaan met het toestel. De A321neo biedt passagiers niet alleen een verbeterde reiservaring met meer comfort en ruimte, maar ook geavanceerde technologieën die bijdragen aan een lager brandstofverbruik en lager geluidsniveau. Nog meer voordelen zijn de bredere stoelen en grotere bagagerekken. Dit betekent meer gemak, vooral voor langeafstandsvluchten. Het is de bedoeling dat KLM dit jaar nog drie A321neo’s krijgt, volgend jaar nog eens zes tot acht. 

Lees hier nu alles over dit nieuwe toestel in het laatste Reisbizz Magazine en kom alles te weten over de grote voordelen van de A321neo.