28 september 2024
Thumbnail voor Silverjet Sales Run 2024: een blijvend smaakvol succes

Silverjet Sales Run 2024: een blijvend smaakvol succes

Maandagavond vond de aftrap van de jaarlijkse Silverjet Sales Run plaats in Restaurant Sizzles at the Park te Apeldoorn. De reisorganisatie combineert culinaire hoogstandjes met productpresentaties van topbestemmingen en partners. Tijdens deze bijeenkomsten presenteren acht partners hun producten tussen de gangen door, waarbij reisagenten niet alleen genieten van een smaakvol diner maar ook waardevolle kennis opdoen.

Marie-Claire van den Akker, commercieel directeur van Silverjet Vakanties, benadrukt het blijvende succes van dit concept: “Tijdens deze avonden kunnen we veel reisagenten spreken en bereiken we precies de juiste doelgroep. Het is belangrijk dat we locaties kiezen die dichtbij de reisagenten liggen, en dat kwaliteit en service voorop staan. Dat is waar we bij Silverjet Vakanties ook voor staan: kwaliteit en een hoog serviceniveau. Wij gaan ver in onze dienstverlening, van het aanbieden van diverse kamertypes tot het serieus nemen van elke klantwens.” Van den Akker benadrukt verder dat de 24-uur service bemand wordt door eigen Travel Consultants. “In geval van calamiteiten, is er direct contact met de dienstdoende Travel Consultant zonder dat er een callcenter aan te pas komt. Die is volledig op de hoogte van de boeking en weet van de hoed en de rand.” 

Nieuwe bestemmingen en uitbreidingen 
Silverjet Vakanties kondigde tijdens hun presentatie vier nieuwe bestemmingen aan: Sri Lanka, St. Barth, Anguilla en St. Eustatius. Daarnaast werd de uitbreiding van bij te boeken excursies benadrukt onder het label ‘Ervaar & Beleef’. Van den Akker: “Deze excursies zijn volledig commissionabel voor reisagenten en beantwoorden aan de groeiende vraag. Zo kan de reisagent een volledig pakket aanbieden aan de klant, waarbij Silverjet Vakanties de volledige verantwoordelijkheid draagt.”

Komende diner-presentaties
De volgende diner-presentaties vinden plaats op dinsdag 24 september in Hofstede Meerzigt te Zoetermeer en op woensdag 25 september in Quarte Bras te Best. Op vrijdag 27 september is er een lunchpresentatie in Restaurant Ciel Bleu in Hotel Okura te Amsterdam. Voor de Belgische reisagenten worden op donderdag 26 september presentaties georganiseerd in samenwerking met Silverjet Vakanties België.

Partners die deelnemen aan de Silverjet Sales Run zijn: 

  • Hotel AX Rosselli Privilege, Malta
  • Hotel Baobab Suites, Tenerife
  • Hotel Cap. St. George, Cyprus
  • Explora Journeys (Cruises)
  • Hotel LUX Belle Mare, Mauritius
  • Hotel Madinat Jumeirah, Dubai
  • Hotel Vila Vita Parc, Portugal
  • Verkeersbureau Barbados