5 oktober 2024
Thumbnail voor Africa Feeling viert 15-jarig bestaan: ‘Dit is ons cadeau om jullie te bedanken’

Africa Feeling viert 15-jarig bestaan: ‘Dit is ons cadeau om jullie te bedanken’

Deze maand viert Africa Feeling haar 15-jarige bestaan. “Wat begon met één doel, onze passie voor Afrika gebruiken om reizen persoonlijker, makkelijker en sneller te organiseren is uitgegroeid tot een succesvolle reisorganisatie die zich richt op unieke en onvergetelijke ervaringen in Zuidelijk en Oostelijk Afrika”, vertelt Eigenaresse Mirjam Bruinvelds. “Gedurende deze 15 jaar hebben we talloze reizigers en reisagenten geholpen om het échte Africa gevoel te ontdekken.”

“Afgelopen maandag hebben we deze mijlpaal gevierd met een selecte groep partners en reisagenten die ons al vanaf het begin hebben gesteund”, vertelt een trotse Mirjam aan Reisbizz. “In het AFAS Theater Leusden genoten we samen van een spetterend optreden van het Ndlovu Youth Choir. Hun energieke dans, zang en kleurrijke kleding namen ons mee op een muzikale reis door Zuid-Afrika. Natuurlijk werd er ook geproost op 15 jaar samenwerking met onze trouwe partners.”

Africa Feeling  heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. “In het begin moesten de reisbureaus nog erg wennen aan maatwerk; een reis samenstellen zonder brochure met prijsbijlage was nieuw. Maar steeds meer reisagenten vonden de werkwijze en snelheid van Africa Feeling heel prettig”, aldus Mirjam. Het bedrijf bleef groeien tot er door corona bijna twee jaar lang geen reizen meer uitgevoerd mochten worden naar Afrika. “Door onze coulante en flexibele opstelling, het omboeken van reizen en het deels op ons nemen van kosten, hebben we de relatie met de reisagenten alleen maar versterkt. Hierdoor is de groei van Africa Feeling verder doorgezet en is het team sinds 2023 weer op volle sterkte.”

Stap verder
Gevraagd naar wat Africa Feeling zo uniek maakt, hoeft Mirjam niet lang na te denken. “Bij Africa Feeling draait het niet alleen om het organiseren van de reis met verschillende accommodaties en safari’s. Onze missie is altijd geweest om een stap verder te gaan dan de traditionele reiservaring. We laten onze reizigers kennismaken met unieke bestemmingen, bijzondere lodges en onvergetelijke momenten. Met onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en ons sterke netwerk, zorgen we ervoor dat elke reis een bijzondere beleving wordt.”

De bekendste landen voor een reis in Afrika zijn Zuid-Afrika en Tanzania, maar de afgelopen jaren ziet Africa Feeling dat reizigers steeds vaker op zoek gaan naar de minder bekende parels van Afrika. “Neem bijvoorbeeld Namibië, met zijn indrukwekkende zandduinen en authentieke stammen, of het mystieke Madagaskar, vaak de Galapagos van Afrika genoemd. Botswana, Zimbabwe en Zambia zijn ultieme safaribelevingen met safari’s per voertuig, te voet, per boot, kano of ter paard. En dat natuurlijk in combinatie met een helikoptervlucht boven de beroemde Victoria Watervallen! Voor de reiziger die al veel heeft gezien, is Uganda vaak de volgende bestemming. Hier kunnen onze klanten zeldzame gorilla’s en chimpansees in hun natuurlijke habitat ontmoeten, een onvergetelijke ervaring. Ook de prachtige stranden van Mauritius, Mozambique en de Seychellen worden steeds populairder.”

We zijn trots op de langdurige samenwerking die we hebben opgebouwd

De sterke band met reisagenten is één van de factoren die de afgelopen 15 jaar tot een succes hebben gemaakt, aldus Mirjam. “Met persoonlijk advies, onze uitgebreide kennis van Afrika en op maat gemaakte offertes helpen we reisagenten om hun klanten te verrassen en te inspireren. Naast onze persoonlijke tips en goede bereikbaarheid horen ook onze snelle reactie op aanvragen en de uitgebreide offertes compleet met het logo van de reisagent, waarbij alles ook alvast in optie geboekt staat, bij de pluspunten. We zijn trots op de langdurige samenwerking die we hebben opgebouwd en dankbaar voor het vertrouwen van zoveel reisagenten die al vanaf het begin met ons samenwerken.”

High Tea cadeau
Om het jubileum feestelijk te vieren, beloont Africa Feeling iedere reis die in oktober, november of december wordt geboekt met een gratis High Tea bon ter waarde van 50 euro (voor nieuwe aanvragen vanaf 1 oktober). “Dit is ons cadeau om jullie te bedanken voor 15 fantastische jaren vol reizen, avontuur en het delen van onze passie voor onze bestemmingen.”