16 oktober 2024
Thumbnail voor Reisbizz Society Zilver partners in de spotlight

Reisbizz Society Zilver partners in de spotlight

Bij Reisbizz geloven we in de kracht van samenwerking tussen jong en oud. Wij vroegen onze partners om in deze editie de jongste en oudste collega in de spotlight te zetten, waarbij de frisse blik van de één en de ervaring van de ander elkaar versterken. Wil je de uitgebreide reacties lezen? Dat kan in het nieuwe Reisbizz Magazine, maar we geven je hier alvast een voorproefje.

Arubua Tourism Autority
“Caresse zorgt ervoor dat iedereen zijn werk uitvoert in lijn met onze procedures. Zij is echt de ruggengraat van het team."

BBI Travel
“Van Fred leer ik denken in oplossingen. Wanneer er onverwachts iets gebeurt, zoals een vulkaanuitbarsting of een geannuleerde vlucht, weet hij altijd wat we moeten doen.”

Curaçao Tourist Board
“Sharon maakt me elke dag wijzer over de reiswereld. Haar leergierigheid laat me zien dat je nooit uitgeleerd bent.”

Caresse (Aruba Tourism Authority) Fred & Myrthe (BBI Travel) Susan & Sharon (Curaçao Tourist Board)

Destimundo Groups & Incentive Travel
“Bij het organiseren van een groepsreis zorgen wij voor een unieke en persoonlijke ervaring, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de groep.”

Latin Travel
“Ingrid laat me zien hoe belangrijk social media zijn voor haar generatie en ze helpt ons zaken vanuit een andere hoek te bekijken. Dat inspireert ons om te blijven innoveren.”

Patricia & Martine (Destimundo Groups & Incentive Travel) Ingrid & Kim (Latin Travel)

Special Traffic
“Wendy is dit voorjaar nog naar Japan geweest en is tijdens deze reis ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Ook heeft ze plannen om terug te gaan. Evelyn is door een lokale partner uitgenodigd om dit najaar op inspectiereis te gaan naar Japan. Kortom, Japan zit in ons DNA.”


Tourism Corporation Bonaire
“Evelain heeft mij geleerd om moed te hebben om de mensen om je heen om hulp te vragen als je iets niet weet. Ook heeft ze mij als tip meegegeven om altijd aan mijn dromen te blijven werken, want alles wat je wilt, kun je krijgen. Als je maar bereid bent je te concentreren en ervoor te werken.”

Evenlyn & Wendy (Special Traffic) Virgy & Evelain (Tourism Corporation Bonaire)

Air Europa
“De flexibiliteit en begrip van Tako maken hem een waardevolle en gewaardeerd persoon; hij heeft oog voor zowel zakelijke als privézaken en denkt altijd mee.”

Bedsonline
In de korte tijd dat Joëlle bij Bedsonline werkt, heeft ze naar eigen zeggen al veel geleerd van Hans. “Hij is ongelofelijk behulpzaam, aardig en geduldig met mij. Zijn bereidheid om kennis te delen en de tijd te nemen om dingen uit te leggen heeft een groot verschil gemaakt in mijn groei."

Farah & Tako (Air Europa) Hans & Joelle (Bedsonline)

Zeetours
“Bij ons is het net een grote familie. Jong en oud vullen elkaar perfect aan en dat maakt het werk extra leuk. Iedereen draagt op zijn of haar manier bij, en samen halen we het beste in elkaar naar boven”

Buro Scanbrit
“Je houdt een open blik en je probeert je kennis en expertise over te brengen aan de nieuwe collega’s. Het is leuk te zien hoe Marit met nieuwe ideeën en oplossingen komt. Zij is degene die het vloggen heeft geïntroduceerd binnen de organisatie en wat we hiermee op eenvoudige wijze kunnen bereiken”

AVIAREPS Benelux
“Murley is mijn wandelende geheugen, hij weet altijd de naam van de persoon waar ik niet op kan komen”

Ruben & Sophie (Zeetours) Jos & Marit (Buro Scanbrit) Vera & Murley (Aviareps Benelux)

Curaçao Marriott Beach Resort
“Voor mij gaat het om meer dan werk; het is een plek waar ik dagelijks met passie en vreugde deel uitmaak van een warm welkom voor onze gasten”

Icelandair
Niet alleen qua leeftijd, maar ook qua onderlinge verhoudingen zijn Marieke en Marcel erg aan elkaar gewaagd. Marieke is als Account Manager sinds 2017 in dienst. Marcel is als Agent Support & Groups Supervisor sinds 2013 werkzaam bij de airline. Met ieders kennis en jarenlange ervaring vullen Marieke en Marcel elkaar perfect aan. Ook met het hoofdkantoor is er volgens de twee een goede relatie; “de lijntjes zijn kort en er wordt snel geschakeld."

Lakeish (Curaçao Marriott Beach Resort) Marieke & Marcel (Icelandair)

Lees de uitgebreide reacties in het nieuwste Reisbizz Magazine via de link.