23 oktober 2024
Thumbnail voor Reisbizz Society Goud-partners in de spotlight: Corendon, Visie op Toekomst, en Journaway

Reisbizz Society Goud-partners in de spotlight: Corendon, Visie op Toekomst, en Journaway

In de speciale editie van Reisbizz Magazine zetten we onze partners van de Reisbizz Society volop in de spotlight. Vandaag laten we goud-partners Corendon, Visie op Toekomst, Journaway aan het woord.

Corendon | Rutgher Verstrepen en Demi van Santen vertellen wat je als reisagent van de touroperator kunt verwachten deze winter Corendon vliegt met eigen vluchten naar Curaçao deze winter, en voegt Bonaire ook aan het aanbod toe. De touroperator vliegt deze winter twee keer per week naar Bonaire en vijf keer naar Curaçao. "Corendon heeft op beide eilanden een gevarieerd aanbod,” zegt Rutgher.

Demi vervolgt: “Verder blijven wij inzetten op de Canarische eilanden. Om de kennis op te frissen zijn wij bezig met een FAMtrip naar Gran Canaria”, meldt Demi enthousiast. "De herintroductie van Zanzibar is óók leuk om te vermelden. We hebben nu een uniek product waarbij strand én safari gecombineerd worden."

Verder heeft Corendon verschillende ontwikkelingen voor het zomerseizoen van 2025. En als laatste is OpenHouseDay 2024 op vrijdag 29 november. "Als retailpartner kun je verschillende hoteliers ontmoeten en worden diverse bestemmingen uitgelicht. Uiteraard zijn een lunch en diner inbegrepen en gaan na afloop de voetjes van de vloer in de Mondi SkyBar", sluit Rutgher af. Lees in het Magazine verder over de ontwikkelingen van de zomer 2025 en de OpenHouseDay 2024.

Visie op Toekomst | Kevin van Oijen is grafisch ontwerper voor Visie op Toekomst
Met zijn eigen bedrijf Firecat.Media helpt Kevin via Visie op Toekomst reisagenten om een goede eerste indruk te maken. Volgens Kevin is het voor reisagenten en reisbureaus essentieel om zich goed te promoten. Het is cliché, maar je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk”, legt Kevin uit. 

Wat maakt jouw werk uniek?
“Wat Firecat.Media echt onderscheidt, is dat wij bijna alle soorten media kunnen leveren in één enkel pakket. Of het nu gaat om een flyer, social media content, of een promotievideo: wij kunnen het allemaal. Daarnaast bieden we ook bewerkingsdiensten aan en kunnen we op locatie foto’s en video’s schieten. Hierdoor kunnen we een complete visuele strategie aanbieden die naadloos aansluit bij de behoeften van onze klanten.” Lees het hele interview via de link.

Journaway | reizen op de Journaway-manier
Al meer dan vijf jaar biedt Journaway wereldwijde rondreizen aan, met een keuze uit meer dan 100 landen. "We bieden niet alleen een perfecte combinatie van spannende must-sees, hidden gems en authentieke ontmoetingen met locals, maar ook alle essentiële onderdelen – zoals vluchten, hotels en huurauto’s voor roadtrips – zijn al bij de prijs inbegrepen", aldus Journaway.

"Bij journaway staat flexibiliteit voorop. Elke reis kan tot in detail worden aangepast aan de specifieke reiswensen van onze klanten. Daarnaast bieden we twee tarieven aan: met ons Smart-tarief boeken klanten tegen het grootst mogelijke prijsvoordeel, terwijl het Flex-tarief gratis annulering tot acht weken voor vertrek mogelijk maakt." Meer weten over het reizen met Journaway? Lees snel verder in het Reisbizz Magazine.

AXA Partners | Zorg voor een ongeëvenaarde reiservaring!
"Short ski, strandvakantie, all-in, fly & drive... vakanties beginnen wel erg op elkaar te lijken. Dé manier om eruit te springen? Je klant de reiservaring geven die ze nergens anders vinden.

Een skireis die dat ietsje meer verzekert, een exotische reis met een arts uit je thuisland op zak of pechverhelping voor een buitenlandse jongerenreis. AXA Partners helpt jou je reisaanbod een unieke upgrade te geven: een klantervaring die je reizigers niet gauw vergeten. Wedden dat ze straks weer bij jou boeken?". Meer in het Magazine.