25 juni 2024
Thumbnail voor Patrizia Struchel (333Travel) over nieuwe bestemming Argentinië: ‘Reisperiode is erg bepalend’

Patrizia Struchel (333Travel) over nieuwe bestemming Argentinië: ‘Reisperiode is erg bepalend’

Stond deze bestemming al lang op het lijstje?
Argentinië stond inderdaad al langer op de planning. Ons lijstje is best lang waardoor we afgelopen jaar de voorrang gegeven hebben aan andere bestemmingen, zoals bijvoorbeeld aan Costa Rica en Mexico.

Waarom lanceren jullie deze bestemming juist nu?
Wij merken dat Midden- en Zuid-Amerika enorm in trek is. Klanten vragen ook regelmatig waarom we nog geen Argentinië hadden. Dus een goed moment om het op te pakken.

Patrizia Struchel

Wat verwachten jullie van de boekingen?
We zien de eerste aanvragen al binnen komen, dus dat is leuk om te zien. Ondanks dat Argentinië wel een niche bestemming is, verwachten wij mooie boekingen voor het najaar.

Hoe wordt de nieuwe bestemming ontvangen door de reisindustrie?
De reacties zijn erg positief. We hebben ook veel leuke reacties gekregen op het online magazine. Dit geeft een mooie indruk voor Argentinië en onze reizen.

Salinas Grandas

Voor welke doelgroep hebben jullie deze bestemming in de markt gezet?
Argentinië is echt een bestemming om een fly drive te maken. Het is een enorm groot land en wordt vaak gecombineerd met binnenlandse vluchten. We bieden ook een reis aan waarbij je niet zelf hoeft te rijden, maar je ter plaatse transfers en excursies kunt maken. Dus voor iedere reislustige doelgroep zijn er mogelijkheden.

Ben je zelf ook bekend met Argentinië?
Argentinië is het achtste grootste land ter wereld. Dus ik heb lang nog niet alles gezien, maar wel het geluk gehad te mogen proeven van dit prachtige land, zoals Buenos Aires, de Salta regio en een deel van Patagonië.

Salta Regio

Wat zijn jouw tips voor de reisagent voor het boeken van een reis naar Argentinië?
De reisperiode is heel bepalend voor Argentinië. De jaargetijden in Argentinië zijn omgekeerd ten opzichte van die van ons. Als het hier in Nederland winter is, is het in Argentinië zomer en andersom. Vooral in Patagonië kan het enorm koud zijn. Reserveer zeker één of meerdere overnachtingen in een estancia. Een zeer karakteristieke vorm van accommodatie in Argentinië. Het zijn vaak werkende ranches, maar soms ook alleen gereserveerd voor toeristen. Het staat altijd garant voor een sfeervol verblijf in een prachtige omgeving en waar je ook kennis maakt met de pure Argentijnse keuken.Recente berichten