11 mei 2024
Thumbnail voor 18 november ‘Formule dag’ voor ZRA’s van TUI at Home

18 november ‘Formule dag’ voor ZRA’s van TUI at Home

RIJSWIJK - Na twee jaar van afwezigheid vanwege de pandemie organiseert TUI at Home weer een Formule dag voor z’n ZRA’s. Op 18 november komen er naar verwachting 100 ZRA’s naar de nog nader te benoemen plek in Noord-Brabant om samen te sparren. Reisbizz sprak met Jeroen Otto, Manager TUI at Home.


“Ik kijk er zeker naar uit om tijdens de Formule dag elkaar weer live te kunnen ontmoeten. Een mooie gelegenheid om samen te sparren, cijfers en nieuwtjes te delen, te borrelen en vervolgens bestaat er de mogelijkheid om te overnachten”, vertelt Jeroen. Voorheen bestond de Formule dag uit een Formule weekend. Dit jaar wordt het iets anders ingevuld. “Uiteraard wordt het een vol programma waarin belangrijke informatie wordt uitgewisseld, maar waar ook ruimte is voor een externe spreker die een motivational speech verzorgt”, vervolgt Jeroen.

Naamsbekendheid ZRA’s
TUI heeft een video gelanceerd om haar activiteiten op het vlak van eigen zelfstandige reisagenten te promoten en is bedoeld om ‘awareness’ te creëren bij de consument. De video ondersteunt de ZRA’s in het onderstrepen van hun dienstenpakket. Volgens Jeroen moet er meer bekendheid gegeven worden aan de term ZRA.

Daar ligt nog een schone taak voor ons. De consument weet nog niet goed wat een ZRA precies doet. Door middel van onder andere deze mooie beelden, leggen we steeksgewijs uit wat het vak van ZRA inhoudt met als doel dat de term ZRA beter blijft hangen.”