17 mei 2024
Thumbnail voor Africa Feeling op studiereis naar Zuid-Afrika: ‘Op safari en een luipaard spotten, kippenvel!’

Africa Feeling op studiereis naar Zuid-Afrika: ‘Op safari en een luipaard spotten, kippenvel!’

AMERSFOORT - In september nam Africa Feeling acht reisagenten mee naar het veelzijdige Zuid-Afrika. Met de rechtstreekse vlucht van KLM vloog het gezelschap naar Johannesburg.


Het merendeel van de reisagenten was nog nooit in Zuid-Afrika geweest en konden samen met Mirjam Bruinvelds en Annelies Mende van Africa Feeling deze bestemming ontdekken.
“We hebben gekozen voor een veelzijdige route, waarbij verschillende safari gebieden aan bod kwamen”, vertelt Mirjam aan Reisbizz. “De meeste mensen kennen het beroemde Krugerpark, maar er zijn nog heel veel andere privé-reservaten waar je een prachtige safari ervaring kunt beleven. Uiteraard werd ook de bekende Panoramaroute gereden en verbleven we in het prachtige gebied rondom de Magoebaskloof.”

Qua accommodaties was het een mix van luxe lodges, guesthouses en glamping. "De reisagenten hebben verschillende soorten klanten, dus wilden we hen ook een diversiteit aan accommodatiemogelijkheden laten zien." Met drie Toyota Fortuners van Sunny Cars hebben ze de reisagenten enthousiast gemaakt voor de bestemming Zuid-Afrika, het aanbod van Africa Feeling en van de partners KLM en Sunny Cars.


Tekst gaat verder onder foto

De Big Five
Natasja van den Broek, VakantieXperts Travel Service Best, was één van de reisagenten die mee ging. “We hebben een geweldige reis gemaakt door dit bijzondere land,  verschillende categorieën accommodaties mogen ervaren en bezoeken. Van op en top luxe in Welgevonden Game Reserve naar een comfortabele tent in Magoebaskloof. Het meeste heb ik genoten van het op zoek gaan naar de wilde dieren: rijdend door een prachtig gebied en dan een luipaard spotten, die sluipend door het hoge gras op zoek is naar zijn prooi. Kippenvel!"

Patricia van Oord van Personal Touch Travel was net zo enthousiast. “Zelf vond ik Becks Safari Lodge in Karongwe private game reserve het hoogtepunt van de week. Een prachtige luxe lodge met heerlijk eten en de Big Five op safari midden in de savanne aan de rand van het Krugerpark. Ook hebben we hier enorm veel neushoorns gezien. Heel gaaf!”