23 mei 2024
Thumbnail voor Air Arabia Maroc gaat ook op Charleroi vliegen

Air Arabia Maroc gaat ook op Charleroi vliegen

Air Arabia Maroc start komende zomer ook een lijndienst van Oujda naar Charleroi, ter aanvulling op de vele lijndiensten naar Brussels Airport en Schiphol. Charleroi wordt tussen 21 juni en 13 september twee keer per week aangevlogen met een Airbus A320.

Air Arabia Maroc is een nieuwe luchtvaartmaatschappij voor de Waalse luchthaven. De vluchten van de prijsvechter vinden plaats op dinsdagen en vrijdagen, met vertrek om 14 uur vanuit Marokko en om 17:55u vanuit Charleroi.

“We kijken uit naar de samenwerking met Air Arabia Maroc. De komst van deze nieuwe luchtvaartmaatschappij draagt bij tot de diversificatie van het aanbod en de diensten van onze luchthaven”, zegt vliegvelddirecteur Philippe Verdonck.

Negen bestemmingen
“Deze zomer worden negen Marokkaanse bestemmingen aangeboden aan onze passagiers, zodat reizigers tijdens de zomer Marokko kunnen ontdekken of de Marokkaanse gemeenschap dichter bij haar familie kan zijn.”

Air Arabia Maroc vliegt komende zomer ook vanuit maar liefst zeven Marokkaanse bestemmingen op Brussels Airport, en vanuit vier op Schiphol. Op laatstgenoemde luchthaven wordt een nieuwe lijndienst gestart naar Tétouan (vanaf 7 mei).