24 juni 2024
Thumbnail voor Airtrade ontvangt Travelife Partner Award: ‘We voldoen aan meer dan 100 criteria’

Airtrade ontvangt Travelife Partner Award: ‘We voldoen aan meer dan 100 criteria’

HAARLEM - Airtrade heeft de Travelife Partner Award in ontvangst genomen. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. De award is volgens Airtrade een erkenning voor de lange termijninspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.


“We hebben ons hele interne en externe proces onder de loep genomen en al veel stappen gemaakt. We voldoen aan méér dan 100 criteria voor gebruikersrichtlijnen met betrekking tot ons ons duurzaamheidsbeleid, kantoorbeheer, productaanbod, samenwerking met partners en klantcommunicatie”, zegt CFO Frank Wester.

Airtrade neemt deel aan het SUSTOUR-project dat door de EU wordt gefinancierd. Het project loopt van 2020-2023 en is gericht op het bevorderen van duurzaamheid in de Europese touroperatorsector door middel van een door het bedrijfsleven geleide aanpak. Meer dan 600 kleine en middelgrote ondernemingen uit 35 Europese landen worden door dit project gesteund.

“Ik ben verheugd te zien dat duurzaamheid in de reisbranche aan kracht wint”, zegt Naut Kusters, manager van Travelife voor Touroperators. “De toekenning aan Airtrade zal andere bedrijven in Nederland inspireren om dezelfde weg te volgen.”