13 mei 2024
Thumbnail voor Amanda Peijters viert 10-jarig jubileum als ZRA: ‘Terugkeer in reisbranche was juiste keuze’

Amanda Peijters viert 10-jarig jubileum als ZRA: ‘Terugkeer in reisbranche was juiste keuze’

PURMEREND - Amanda Peijters viert deze maand haar 10-jarige jubileum als ZRA. Een prachtige mijlpaal! In gesprek met Reisbizz vertelt Amanda over hoe ze terugkijkt op dit decennium.


“Na het faillissement van Globe reisburo/Oad Reizen was het een sprong in het diepe”, vertelt de Purmerendse aan Reisbizz. “Ik ben begonnen via Personal Touch Travel en ben vijf jaar later overgestapt naar The Travel Club. Ik vind het heerlijk om mijn klanten blij te maken met het uitzoeken en regelen van hun vakanties.”

Tijdens de coronacrisis heeft Amanda bij een bungalowpark gewerkt. “Maar in het afgelopen jaar is het weer enorm druk geworden. Ik ben meer dan fulltime aan het werk voor mijn reisbureau. Het werken tijdensbij het bungalowpark was erg leuk, maar ik heb de juiste keuze gemaakt weer volledig voor het zelfstandig reisagentschap te kiezen.”

Prachtige herinneringen
Amanda ziet het hele laatste jaar als een hoogtepunt. “Met voor het eerst meer eigen reizen, om dan ook nieuwe bestemmingen te leren kennen en het gevoel van trots dat iedereen mij weer weet te vinden.” Gevraagd naar een bijzondere reis die ze in die tien jaar als ZRA voor klanten heeft geboekt, vertelt ze over een cruise afgelopen mei. “Een oudere vrouw wilde nog één keer met haar man en twee zussen op reis. In verband met haar gezondheid is het ook hun laatste reis samen geworden, maar wel één met prachtige herinneringen.”

Klanten die bij Amanda boeken, kunnen profiteren van het jubileum. “Ik heb vorig jaar een feestelijke herstart gevierd met heropening van mijn reiskantoor aan huis. Nu vier ik het met leuke prijzen voor mijn klanten.”

Of Amanda ook de volgende tien jaar als ZRA blijft werken, laat ze nog even in het midden. “Ik hoop nog een aantal jaar door te kunnen. Tien jaar is een grote stap, laten we het per jaar bekijken!”