15 april 2024
Thumbnail voor Andre van der Sluis en Yvonne Halderman treden toe tot bestuur PASRA

Andre van der Sluis en Yvonne Halderman treden toe tot bestuur PASRA

Andre van der Sluis en Yvonne Halderman zijn toegetreden tot het bestuur van de Passenger Airline Sales Representatives Association (PASRA). Eerder werd bekend dat Margreeth Kappert haar functie als voorzitter binnen PASRA neer zou leggen om een nieuwe uitdaging buiten de reiswereld aan te gaan.

 “Na zorgvuldig overleg en selectie heeft het PASRA-bestuur het genoegen om twee nieuwe leden aan te kondigen die ons team komen versterken”, schrijft PASRA. “Andre van der Sluis is aangesteld als de nieuwe voorzitter. Andre heeft al jaren ervaring in de luchtvaart en  werkt als country manager bij GSA Discover the World. Zijn toewijding aan de luchtvaartbranche en zijn leiderschapskwaliteiten maken hem een goede keuze om ons bestuur te leiden.”

Van der Sluis is niet de enige nieuwkomer. “Daarnaast verwelkomen we Yvonne Halderman als algemeen bestuurslid van PASRA. Yvonne brengt een waardevolle achtergrond en een overzichtelijke en frisse kijk op de sector met zich mee, opgedaan tijdens haar werkzaamheden bij AVIAREPS. Haar betrokkenheid bij de  luchtvaartindustrie en haar passie voor het vak zullen van waarde zijn voor het bestuur en onze leden.”

Naast Van der Sluis en Halderman bestaat het bestuur uit Marcin van Gijlswijk (LOT) en Marlies Bokx.