20 mei 2024
Thumbnail voor ANTOR Nederland verwelkomt nieuwe leden: Estland en Singapore

ANTOR Nederland verwelkomt nieuwe leden: Estland en Singapore

AMSTERDAM - ANTOR Nederland kondigt aan twee nieuwe leden te hebben toegevoegd: de nationale toerismebureaus van Estland en Singapore. Daarnaast is Jeroen Henneke, Market Manager Nederland van Wallonië België Toerisme, benoemd tot nieuwe voorzitter van het bestuur en is Gerdien Barnard gekozen als nieuwe coördinator.


Met de twee nieuwe leden komt het totale aantal van de Association of National Tourist Officie Representatives op 27. ANTOR Nederland is sinds 1975 het niet-politieke samenwerkingsverband tussen nationale toerismebureaus om kennis, ideeën en ervaring uit te wisselen over het Nederlandse uitgaand toerisme.

De nieuwe ANTOR Nederland voorzitter Jeroen Henneke volgt Eleni Skarveli op, die als directeur van het Grieks Verkeersbureau haar Nederlandse post heeft verruild voor Groot-Britannië. De rest van het bestuur bestaat in 2022 uit de directeuren van de toerismebureaus van Aruba (Tirso Tromp, penningmeester), België-Vlaanderen (Dirk Mertens), Duitsland (Michaela Klare), Ierland (Karen van der Horst), Kroatië (Ivan Novak) en Spanje (Ignacio Valle Muñoz).