18 april 2024
Thumbnail voor ANVR-congres 2022 van 3-5 november in Bremen en Bremerhaven: ‘Anders denken, anders doen’

ANVR-congres 2022 van 3-5 november in Bremen en Bremerhaven: ‘Anders denken, anders doen’

LEUSDEN - Het jaarlijkse ANVR-congres vindt na twee jaar afwezigheid van 3 tot 5 november plaats in Duitsland. Dat kondigt de brancheorganisatie aan. Na Dresden in 2013 vindt het congres ook dit jaar weer plaats in vakantie- en zakenreis topbestemming Duitsland in het Noord-Duitse Bremen en Bremerhaven. Vanaf begin augustus kan men zich opgeven voor het congres.


Het thema van het congres is ‘Anders denken, anders doen’. “En dat gaan we ook doen met het congres zelf: we gaan dichterbij, iets korter en – gezien de afstand- natuurlijk met de trein. Op de heenreis hebben we zelfs een speciale ‘ANVR-congres express’”, zegt ANVR-directeur Frank Oostdam. “We zijn op dit moment druk aan het werken aan de voorbereidingen, maar we weten nu al dat we begin augustus weer een aantrekkelijk congresprogramma kunnen lanceren tegen - zoals altijd - een heel goede prijs.”

Oostdam verwacht dat er veel animo zal zijn voor het congres, dus adviseert hij om de data alvast te reserveren in je agenda. “Wil je zeker weten dat je mee straks mee kan, stuur nu dan alvast een mailtje aan Frank Radstake ([email protected]). Je zit dan nog nergens aan vast, moet je straks ook nog wel inschrijven, maar we houden rekening met je 'vooraanmelding' als er meer vraag is dan het aantal beschikbare plekken", aldus Oostdam.