27 mei 2024
Thumbnail voor ANVR en Vakantiebeurs organiseren online inspiratiesessie

ANVR en Vakantiebeurs organiseren online inspiratiesessie

LEUSDEN - Begin juni organiseert de Vakantiebeurs de 'I ♥ Travel' show waarin vakantieliefhebbers op interactieve manier een online reisbeleving kunnen ervaren. In een online inspiratiesessie informeren de ANVR en de vakantiebeurs over het nieuwe online concept.


Via een online platform laat Vakantiebeurs Festival consumenten bijzondere droombestemmingen zien. Ook wordt er op deze manier getoond hoe veilig reizen er in 2021 uitziet.

“Onder het thema ‘Dream now, travel soon’, zetten we met de branche reizen weer in een positief daglicht”, meldt de ANVR. “We bieden inspiratie én de mogelijkheid om te boeken voor de naderende zomer en de periode daarna.” Volgens de ANVR begint de vakantie-voorpret al vanachter het beeldscherm.

Tijdens een online inspiratiesessie op donderdag 15 april 2021 vertelt project manager bij de Vakantie beurs Thecla Amoureus van 17:00 tot 18:00 via Teams over het online concept en de mogelijkheden voor branchepartijen om aan te haken en de consumenten te bereiken.

“We hebben als reissector meer dan wat dan ook behoefte aan perspectief”, vertelt Frank Radstake namens de ANVR. “Perspectief op boekingen, perspectief op weer kunnen reizen. Het online concept van de Vakantiebeurs sluit ook perfect aan bij onze campagne ‘Just Book it!’.”

Aanmelden
Tijdens de informatiesessie is er ook ruimte om vragen te stellen. Aanmelden voor de digitale sessie kan via de site van de ANVR na inloggen. De 'I ♥ Travel' show van de Vakantiebeurs is op 4 juni en meer informatie hierover is te vinden op de site van de Vakantiebeurs.