21 mei 2024
Thumbnail voor ANWB maakt zich klaar voor studiereizen naar Thailand en Zuid-Afrika

ANWB maakt zich klaar voor studiereizen naar Thailand en Zuid-Afrika

DEN HAAG - ANWB Reizen is volop bezig met het organiseren van studiereizen voor haar aangesloten zelfstandig reisagenten en reisbureaus. “Wij willen dat onze reisadviseurs kennis opdoen van onze speerbestemmingen en hun klanten uit eigen ervaring kunnen adviseren over ons reisaanbod. En waar doe je meer ervaring op dan tijdens een studiereis?”, aldus Anja van Overbeeke en Bo van Loon van het salesteam van ANWB Reizen.


Zien doet verkopen is de bekende slogan en een studiereis is wat ANWB betreft dé gelegenheid om reisagenten kennis te laten maken met het brede reizenpallet, maar ook bijvoorbeeld met de airlines en lokale partners waarmee de reisorganisatie samenwerkt. “Voor, tijdens en na de reis wordt uitgebreid aandacht besteed aan de bestemming en worden de reisagenten klaargestoomd met alle ins en outs van de bestemming. Natuurlijk vinden we dat het naast een leerzame reis ook een gezellige reis moet zijn, met de mogelijkheid tot het leggen van contact onderling. Netwerken is voor de reisagenten erg belangrijk hebben we gemerkt. Zij vinden het fijn om professionele kennis uit te wisselen", vertelt ANWB.

Thailand, Zuid-Afrika en…?
De ANWB organiseerde een winactie, de zogeheten ANWB Challenge, waarbij de best boekende reisadviseurs voor Thailand kans maakten op een studiereisplek in september. De winactie is inmiddels afgerond en de deelnemers hebben bericht ontvangen. Maar dat is niet de enige studiereis van de ANWB. "De uitnodiging voor de studiereis naar Zuid-Afrika, met vertrek in november 2023, heeft veel aanmeldingen opgeleverd. De deelnemerslijst is inmiddels samengesteld en de gelukkigen kunnen zich vast gaan inlezen. Zeer binnenkort zal de laatste bestemming van 2023 bekend worden gemaakt. Maar ook voor 2024 zijn we al volop aan het plannen. Meer informatie volgt, dus houd onze nieuwsbrief en socials goed in de gaten!”