19 juli 2024
Thumbnail voor ANWB Reizen en Fox organiseren maandelijkse webinar voor reisagenten

ANWB Reizen en Fox organiseren maandelijkse webinar voor reisagenten

ANWB Reizen organiseert voor retailers het komende jaar een maandelijkse webinar. Elke eerste woensdag van de maand praat de reisorganisatie hun reisagenten bij over “de mooiste bestemmingen en meest bijzondere reizen”, zowel vanuit het ANWB Reizen aanbod als het reislabel Fox.

ANWB Reizen nodigt voor de webinars gastsprekers uit en iedere online bijeenkomst wordt afgesloten met een korte update vanuit het salesteam. “Zo blijven reisagenten ook op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, winacties en lopende campagnes. Maar natuurlijk ook onze aankomende studiereizen zullen we hierin meenemen, waarin we uitleggen hoe je je kunt aanmelden”, aldus Bo van Loon van de ANWB.

De eerste online webinar staat gepland op woensdag 7 februari met als thema Zuid-Afrika. Productmanager Joey van der Ven neemt de reisagenten aan de hand van een presentatie, inclusief beeldmateriaal, mee op rondreis door het land.

Reisagenten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor alle aankomende webinars in het ANWB en – Fox reisagentenportaal, onder de kop ‘Events’ --> ‘Aankomende webinars’. De planning voor de webinars is op beide portalen identiek, dus een keer aanmelden is voldoende.