19 juli 2024
Thumbnail voor ANWB reizen weer boekbaar via D-reizen reisbureaus

ANWB reizen weer boekbaar via D-reizen reisbureaus

DEN HAAG - Het uitgebreide aanbod van ANWB is weer te boeken in de winkels van het nieuwe D-reizen. Het samenwerkingscontract tussen de nieuwe eigenaren van D-reizen en ANWB is ondertekend en sinds 25 februari kunnen de reizen van ANWB geboekt worden bij de inmiddels 80 winkels van D-reizen.


“De laatste weken zien wij dat er volop reizen geboekt worden”, aldus Karianne van Rongen, Manager Marketing ANWB Reizen. “Tegelijkertijd hebben reizigers nog steeds veel vragen over de Corona-maatregelen die per vakantiebestemming verschillen en welke verzekering wat dekt. Veel klanten vinden het daarom prettig om even persoonlijk contact te hebben voordat zij een reis boeken. Dit kan via onze eigen en bestaande kanalen en D-reizen is een mooie aanvulling. Zo is ANWB daar waar de klant wil zijn. En soms is dat bij het vertrouwde gezicht van het reisbureau om de hoek”. In het verleden is gebleken dat er een succesvolle samenwerking mogelijk is en we hopen dat met deze twee sterke merken in de toekomst met elkaar voort te zetten.

Samenwerking wordt omarmd
De veelal ervaren reisadviseurs van D-reizen kennen een groot deel van ons product (voorheen FOX Verre Reizen) en op het aanvullende Europa aanbod zullen wij ze in de komende periode meenemen. Uniek is dat ook via het reisbureau op veel reizen ANWB ledenvoordeel wordt geboden. Op een selectie van het reisaanbod zelfs vijf gratis extra’s voor Platina leden. Dit varieert van een gezellige borrel in het hotel tot een mooie boottocht bij een stedentrip. Met hulp van ANWB collega's en reisleiders brengen we alle reisbureaus een bezoekje om de nieuwe samenwerking kracht bij te zetten. “Dat de samenwerking wordt omarmd door de reisadviseurs van D-reizen is gebleken uit de eerste boekingen die vrijwel direct na activering zijn gemaakt, zegt Sr. Retail representative Judith van der Zwaard.

Ook Michelle de Wit, Chief Retail Officer bij Prijsvrij Vakanties en verantwoordelijk voor de D-reizen reisbureaus verheugd zich op de samenwerking. “De reizen die ANWB biedt zijn voor ons een waardevolle toevoeging van het assortiment. Wij zijn blij dat we de reizen weer aan kunnen bieden in onze winkels. Daarmee zijn we nog completer en kunnen we aan alle wensen van de consument voldoen.”