19 juni 2024
Thumbnail voor Apollo Reizen treedt toe tot Nederlandse markt

Apollo Reizen treedt toe tot Nederlandse markt

AMSTERDAM - Apollo Reizen heeft vandaag officieel haar deuren in Nederland geopend. Onder het motto ‘Reizen is een noodzaak, geen luxe’ heeft Apollo als doel om de meest genereuze en sportieve reisaanbieder van het land te worden. Apollo heeft in Scandinavië al meer dan dertig jaar ervaring in het aanbieden van pakketreizen. Deze kennis hoopt de reisorganisatie in te zetten om zo optimaal in te spelen op de Nederlandse reistrends.


Apollo begon als kleine Scandinavische Griekenland-expert en is naar eigen zeggen nu één van de meest toonaangevende aanbieders rond het Middellandse Zeegebied, met name op het gebied van sportreizen. Apollo Reizen maakt samen met de gespecialiseerde organisatoren Adventure Tours, Golf Plaisir, Lime Travel en Xtravel, en het sport- en trainingshotel Playitas, deel uit van DER Touristik.

Volgens de reisorganisatie is de keuze om uit te breiden naar Nederland geen verwonderlijke keuze. “Qua reisgewoonten, trends en persoonlijkheden lijken Nederlanders en Scandinaviërs behoorlijk op elkaar.” Volgens Beatriz Rivera, woordvoerder van Apollo Reizen, hebben Nederlanders en Scandinaviërs een gemeenschappelijke voorliefde voor de mediterrane zon, cultuur en gastvrijheid. Daarnaast houden zowel Nederlanders als Scandinaviërs van sportieve tripjes, aldus Rivera.

Ondanks het grote aanbod aan reisorganisaties is Apollo ervan overtuigd een toegevoegde waarde voor de Nederlandse markt te zijn: “Wij geloven echt dat reizen een noodzaak is, geen luxe. Daarom doen we ons uiterste best om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen. We rekenen bijvoorbeeld geen servicekosten, rekenen bagage mee in onze prijzen en bieden ruime betalingsvoorwaarden - allemaal om het onze reizigers zo gemakkelijk mogelijk te maken de wereld te ontdekken.”

Aanbod
Apollo Reizen heeft in Griekenland Rhodos, Kreta, Parga, Lefkas, Kos, Zakynthos, Corfu, Sivota, Samos, Kanali en Preveza in haar aanbod. Voor Spaanse bestemmingen als Mallorca, Costa del Sol, Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria, kan je ook bij Apollo terecht. Fig Tree Bay & Aya Napia (Cyprus), Faro (Portugal) en Saranda (Albanië) maken de lijst met aangeboden Apollo-bestemmingen compleet.