6 december 2023
Thumbnail voor Arjan Kers sluit ANVR-Congres 2023 af met groot compliment voor Frank Oostdam

Arjan Kers sluit ANVR-Congres 2023 af met groot compliment voor Frank Oostdam

Arjan Kers benadrukt tegenover Reisbizz dat Oostdam samen met gehele ANVR-team 'bergen werk' verzet heeft, zonder dat de branche daar weet van heeft. “Als je ziet wat er achter de schermen allemaal wordt opgelost voor de leden van de ANVR dan verdient dit credits en respect.”

”Frank heeft een pittige tijd gehad en kampte met zijn gezondheid, dat is vrij algemeen bekend. Als je dan ziet wat hij inmiddels allemaal alweer oppakt, dan is dat heel bijzonder en verdient alle waardering", aldus Kers.

De afsluiting van het event werd voorafgegaan door de bekendmaking van Oman als congresbestemming voor 2024 en de traditionele opsomming van de dag door Arjan van Hijum.

De bijeenkomst werd gehouden in Gran Hotel Las Caldas by Blau, een wellness hotel in Asturias. De ochtend startte met een introductie van de winnaar van de Travel Challenge 2023, Thijs van Toorenenburg.
Thijs werd opgevolgd door twee 'power speakers', Paul Smit en Bas Hoogland. Beiden hielden de aandacht van de aanwezigen in de zaal met gemak vast, ze spraken bijna een uur en strooiden met inspiratie en inzichten.

ANVR deed er goed aan deze twee toppers aan het einde te programmeren, volgend op de feestavond die werd aangeboden door KLM.