13 mei 2024
Thumbnail voor Arjan Kers tipt culinaire hotspots op Gran Canaria: ‘Mijn absolute favoriet’

Arjan Kers tipt culinaire hotspots op Gran Canaria: ‘Mijn absolute favoriet’

LAS PALMAS - Als je met het redactieteam nadenkt over een rubriek met culinaire hotspots op het eiland Gran Canaria, komt er direct één naam naar boven: Arjan Kers. De CEO van TUI-Nederland heeft een aantal jaar samen met zijn hele gezin op het Canarische eiland gewoond en pendelt tegenwoordig tussen Rijswijk en zijn tweede thuis Gran Canaria, waar zijn vrouw Maru nog steeds woont. In de Canarische Eilanden Special van Reisbizz Magazine geeft Arjan zijn persoonlijke culinaire tips.


Sinds Arjan en zijn vrouw Maru in Las Palmas wonen is er één specifiek restaurant favoriet. Het is zelfs zo dat Maru bij ieder bezoek dat Arjan aan het eiland brengt, een tafel in restaurant Camino al Jarmonal reserveert op de avond van zijn aankomst. “In het vliegtuig verheug ik me al op één van de nieuwe Ribeiro del Duero wijnen en de heerlijke Mediterraanse keuken van de broers Miguel en Alberto. Met veel trots runnen zij het restaurant in de wijk La Isleta in Las Palmas”, vertelt Arjan aan Reisbizz Magazine.

Hidden gem
In het hart van Playa del Inglés vind je naast het Gold By Marina hotel het restaurant La Palmera Sur, wat volgens Arjan een verborgen parel is op het eiland. “Hier komen de Canarische Eilanden en Azië samen met ingrediënten waardoor je smaakpapillen verder reizen. Met krachtige smaken en mixen van hier en daar ontstaat op deze plek magie.”

Wil je meer culinaire tips van de TUI-topman voor tijdens een bezoek aan Gran Canaria? Lees dan het hele artikel in de Canarische Eilanden Special van Reisbizz Magazine.