7 september 2024
Thumbnail voor Atout France weer live in de Kapel van hotel Arena

Atout France weer live in de Kapel van hotel Arena

AMSTERDAM - Na 18 maanden was het eindelijk weer zover. De workshop van Atout France kon weer live plaats vinden in de sfeervolle Kapel van hotel Arena in Amsterdam.


“We hebben onze workshops in de afgelopen 18 maanden allemaal digitaal gehouden. De partners en bezoekers zijn net zo enthousiast als wij over het feit dat we nu eindelijk weer live bij elkaar kunnen komen”, aldus Jojanneke Kramer, projectmedewerker sales van Atout France.

Thema steden en korte vakanties
De netwerkbijeenkomst vond op dinsdag 21 september plaats in de Kapel van hotel Arena, een prachtige locatie welke de Franse sfeer absoluut ten goede deed. Thema van de workshop #ExploreFrance was onder andere steden en korte vakanties.

Heerlijke lunch
Maar liefst 18 partners van Atout France waren uit Frankrijk afgereisd om in deze setting hun regio’s, steden, attractie of hotel te promoten. In de ochtend werd er druk informatie uitgewisseld tussen touroperators, MICE-specialisten, zelfstandige reisadviseurs en de partners, om vervolgens met elkaar te genieten van een heerlijke lunch.