23 mei 2024
Thumbnail voor AVIAREPS viert dertigjarig bestaan: ‘Wat een geweldige reis’

AVIAREPS viert dertigjarig bestaan: ‘Wat een geweldige reis’

Marketing- en communicatiebedrijf AVIAREPS bestaat 30 jaar. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Michael Gaebler in Múnchen om  luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen te helpen groeien. 30 jaar later heeft AVIAREPS zijn netwerk uitgebreid naar 69 kantoren in 65 landen.

“Wat een geweldige reis met uitzonderlijke en prachtige collega's en partners”, vertelt een trotse Michael Gaebler, voorzitter en oprichter van AVIAREPS. “AVIAREPS ontstond als een oplossing voor luchtvaartmaatschappijen, bestemmingen en horecamerken om hun bereik in wereldwijde markten te vergroten. Vandaag de dag wordt AVIAREPS vertrouwd en handelt het namens een toenemend aantal merken. We zijn uitgebreid van luchtvaart, bestemmingen en horecamerken naar een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder mobiliteit, lifestyle, detailhandel, toeristische attracties, handelsbevordering, en voedsel en dranken."

AVIAREPS is vooral trots op de snelle uitbreiding van het bedrijf. “In 1996, slechts twee jaar na de oprichting, begon AVIAREPS al met uitbreiden binnen Europa. Noord-Amerika volgde kort daarna in 2001. Tegen 2010 had AVIAREPS zijn wereldwijde kantoornetwerk uitgebreid naar zes continenten: Afrika, Azië, Europa, Noord- & Zuid-Amerika en Australië. Vandaag de dag runt het bedrijf met trots 69 kantoren in 65 landen”, aldus het bedrijf.