15 juni 2024
Thumbnail voor BBI Travel breidt aanbod uit met Zweedse winterbestemming Idre Fjäll

BBI Travel breidt aanbod uit met Zweedse winterbestemming Idre Fjäll

BBI Travel voegt de Zweedse wintersportbestemming Idre Fjäll toe aan haar aanbod wintersportvakanties en winterreizen in de regio Scandinavian Mountains. Met directe chartervluchten uitgevoerd door Transavia brengt de touroperator van 21 december 2024 tot en met 15 maart 2025 reizigers naar wintersportgebieden in Scandinavië.

Sinds 2019 organiseert de touroperator wintersportreizen naar Scandinavië, met een rechtstreekse chartervlucht vanaf Groningen Airport Eelde en Schiphol naar Scandinavian Mountains Airport. Hiervandaan brengt een inbegrepen transferbus reizigers naar de skigebieden Trysil in Noorwegen en Stöten en Sälen in Zweden. Voor het komende winterseizoen komt Idre Fjäll daar dus bij.

Gemoedelijk en sneeuwzeker
Idre Fjäll is volgens BBI Travel een gemoedelijk en sneeuwzeker skigebied met pistes voor wintersporters van ieder niveau. Ook voor reizigers die de lange latten liever laten staan is er meer dan genoeg te beleven, zoals een huskytocht of kennismaking met de inheemse Sami cultuur. “Wij zien de vraag naar vakanties op bestemmingen waar nog échte winter is ieder jaar toenemen,” zegt Henk van der Kooi, eigenaar van BBI Travel. “De afgelopen jaren is de populariteit van onze andere winterbestemmingen die vanuit Scandinavian Mountains Airport te bereiken zijn sterk gegroeid. Daarom hebben wij besloten dit jaar Idre Fjäll aan ons aanbod toe te voegen.” In Idre Fjäll hebben reizigers bovendien goede kans om het noorderlicht te zien.