19 juni 2024
Thumbnail voor BBI Travel ook komende winter weer met Transavia naar wintersportgebieden in Scandinavië

BBI Travel ook komende winter weer met Transavia naar wintersportgebieden in Scandinavië

SCHIPHOL - BBI Travel vliegt ook komende winter weer met een eigen charter vanaf Groningen Airport Eelde en Schiphol naar Scandinavian Mountains Airport in Zweden. Van 23 december 2023 tot 16 maart 2024 vliegt de touroperator met Transavia naar het vliegveld dat toegang biedt tot verschillende wintersportgebieden in Noorwegen en Zweden. BBI Travel biedt deze wintersportvakanties voor het derde jaar aan.


Vanwege de sneeuwzekerheid van de skigebieden ziet BBI Travel de vraag naar wintersportvakanties in Noorwegen en Zweden snel stijgen. “Ook de wintervakanties in Fins Lapland zijn erg in trek. In november begint het in de wintersportgebieden van Scandinavië al te sneeuwen, waardoor de pistes bij aanvang van het seizoen bedekt zijn onder een dik pak sneeuw. De rechtstreekse vlucht naar Scandinavian Mountains Airport zorgt ervoor dat wintersporters snel op plaats van bestemming zijn”, aldus de touroperator.

Naast de wintersportvakanties in de regio Scandinavian Mountains en Fins Lapland, organiseert BBI Travel ook weer wintersportreizen naar het noordelijker gelegen Zweedse skigebied Åre. “Omdat samenwerkingspartners aangegeven hebben zich te willen focussen op Scandinavian Mountains Airport, maken we voor de reis naar Åre dit jaar gebruik van een KLM-verbinding tussen Schiphol en Trondheim.” Middels een bustransfer brengt de touroperator reizigers van Trondheim naar Åre. Volgend jaar gaat BBI Travel opnieuw kijken naar een charterverbinding met Åre Östersund Airport.