17 mei 2024
Thumbnail voor BBI Travel presenteert wintersportbestemmingen op Groningen Airport Experience

BBI Travel presenteert wintersportbestemmingen op Groningen Airport Experience

GRONINGEN - BBI Travel presenteerde gisteravond hun wintersportreizen naar Noorwegen en Zweden op het Groningen Airport Experience evenement. Dit evenement, dat georganiseerd werd door Groningen Airport Eelde, trok zo’n honderd enthousiaste reisagenten. Sunair, TUI en Corendon waren eveneens aanwezig om meer uitleg te geven over hun verschillende reizen.


BBI Travel is gevestigd op Groningen Airport Eelde en onderhoudt een nauwe samenwerking met het vliegveld. Sinds 2021 vliegt de touropator met een eigen charterverbinding naar de Zweedse luchthavens Scandinavian Mountains Airport en Åre Östersund Airport. Van hieruit bereiken wintersporters volgens de reisorganisatie makkelijk en snel verschillende skigebieden in Noorwegen en Zweden.

Vanwege de sneeuwzekerheid is Scandinavië een snel groeiende wintersportbestemming. "Bovendien is er in Noorwegen en Zweden veel mogelijkheid tot andere winterse activiteiten, zoals hondensledetochten, sneeuwscootertochten of langlaufen. Ook voor degenen die de lange latten liever laten staan biedt Scandinavië een fantastische wintervakantie", aldus BBI Travel.

Voor dit jaar is het wintersportseizoen in Noorwegen en Zweden ten einde. BBI Travel is momenteel druk bezig met het organiseren van de wintersportreizen voor aankomend seizoen. De touroperator verwacht dat deze binnen enkele weken te boeken zijn.