14 april 2024
Thumbnail voor Bemachtig een plek op luxe studiereis naar Oman met Avila Reizen

Bemachtig een plek op luxe studiereis naar Oman met Avila Reizen

HAARLEM - Avila Reizen organiseert in samenwerking met het Ministery of Heritage & Tourism van Oman een studiereis naar de bijzondere bestemming. Avila Reizen biedt aan tien reisadviseurs de kans om het Sultanaat van Oman in luxe te leren kennen.


De studiereis is van 16 tot en met 22 januari 2023 (7 dagen, 6 nachten). In een week tijd ontdek je het sultanaat in pure luxe. Tijdens de reis verblijft je in exclusieve accommodaties (op basis van eenpersoonskamers) en reis je rond in een Jeep met privéchauffeur/gids.

Je maakt kennis met de hoofdstad Muscat en brengt de nacht door in een luxe tent midden in de Sharqiyah Sands-woestijn. Ook kun je een duik nemen in het kristalheldere water van een wadi en ervaar je de indrukwekkende natuur in de bergen van Jebel Akhdar.

Deelname
In totaal zijn er tien reisadviseurs die een plek op deze studiereis kunnen bemachtigen. De eerste plek wordt toegewezen aan degene die tussen 2 en 30 november de hoogste omzet bij Avila Reizen behaalt of de meeste boekingen (in absolute aantallen) bij hen neerlegt.

De tweede plek wordt verloten op de business dag tijdens de MASTERS EXPO in Amsterdam op maandag 12 december 2022. Hier wordt binnenkort een uitnodiging voor verstuurd.

Schriftelijke motivatie
Om kans te maken op één van de overige acht plekken geeft Avila Reizen reisagenten de opdracht om een schriftelijke motivatie op te stellen waarin staat beschreven waarom jij degene bent die een plek verdient op de luxe studiereis naar Oman. Voor deze acht plekken wordt een eigen bijdrage van 1000 euro per deelnemer gevraagd.

De motivatie kan opgestuurd worden naar info@avilareizen onder de vermelding ‘Oman Fam Trip’.