20 mei 2024
Thumbnail voor ‘Bergen reisplezier’ met ANWB Reizen naar Zwitserland

‘Bergen reisplezier’ met ANWB Reizen naar Zwitserland

Jeroen Biesheuvel, productmanager bij ANWB Reizen, is sinds jaar en dag de drijvende en inspirerende kracht achter het treinreizenaanbod van de reisorganisatie. “Zijn enthousiasme en bevlogenheid zijn aanstekelijk. Regelmatig belt hij zelf met klanten om advies te geven of na afloop te vragen hoe de reis is verlopen”, aldus ANWB Reizen.

De 8-daagse zomerse en winterse treinreizen naar Zwitserland van ANWB Reizen zijn beide al jarenlang volgens Jeroen echte bestsellers. “We gaan uit van een beproefd concept: keuze om per auto of trein (die wij reserveren) naar Zwitserland te reizen, comfortabel verblijf op loopafstand van de treinstations, zitplaatsreserveringen voor de panoramavoertuigen van de Bernina Express en de Glacier Express (beide trajecten zijn het summum) en natuurlijk het oplopende ledenvoordeel in de vorm van plaatselijke lekkernijen en excursies. Altijd met de vertrouwde service van de ANWB.”

Speel op zeker
De ANWB ziet dat treinreizen vooral in de vakantieperiodes populair zijn. “Onze treinpartners werken veelal met vroegboekkortingen (deze zijn reeds verwerkt in de prijs) en flexprijzen. Hoe korter je dus voor vertrek boekt, hoe beperkter de beschikbaarheid en hoe hoger de prijzen. Tip: speel op zeker en boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen.”

De meest bijzondere treinreis van Jeroen zelf? “Nadat de trein je in Zermatt heeft gebracht, doet zich een unieke kans voor om met de spectaculaire Gronergrat-tandradbaan op een hoogte van 3089 meter uit te komen. Eénmaal boven heb je unieke uitzichten op de Matterhorn.”

Lees het hele interview in de Steden & Treinreizen Special in Reisbizz Magazine.