2 maart 2024
Thumbnail voor Bestemming Reiswerk Travel Challenge 2024 bekendgemaakt

Bestemming Reiswerk Travel Challenge 2024 bekendgemaakt

De bestemming van de Reiswerk Travel Challenge is bekendgemaakt. De Travel Challenge, een vijfdaags evenement waarbij 64 topstudenten van verschillende hbo-opleidingen aan een business case werken zal in 2024 plaatsvinden in Portugal.

“Na de succesvolle Travel Challenge op Fuerteventura vorig jaar, hebben maar liefst 16 studenten een baan bij één van de deelnemende partners gekregen”, laat de organisator van de Challenge weten. “De Reiswerk Travel Challenge van dit jaar vindt plaats in een, voor velen, nog onbekend stukje Algarve! In het midden van de bergen, tussen de bossen en op korte afstand van het strand; er is geen beter decor voor de 10e editie van hét evenement van de reisbranche”, aldus Stichting Reiswerk.

De studenten staat een bijzondere ervaring te wachten. “Ze mogen rekenen op een leerzame ervaring en een grote kennisoverdracht van de echte deskundigen uit de branche.  Een groot en stevig netwerk in de reisbranche is dan ook gegarandeerd”, laat Reiswerk weten. “Het mooiste van dit event is misschien wel de impact die de studenten kunnen maken. De business case zal in samenwerking met het Tourism Board van Portugal, het onderwijs en het werkveld gemaakt worden. Het betreft dan ook een échte case in het teken van duurzaamheid.”

Ook dit jaar zullen de Wie-is-de-mol?-achtige games niet ontbreken in het programma. “Natuurlijk wel met een educatieve twist.”

Partners
Naast de samenwerking met het Tourism Board van Portugal hebben zich dit jaar hebben een groot aantal partners aangesloten bij de Reiswerk Travel Challenge. Zo zijn NTG, TUI, Corendon en D-Reizen de absolute premium partners en zijn ook: AirPlus, Avila Reizen, Riksja Travel, SGR, De Jong Intra Reizen en de ANVR partner. “Met een mooie mix van partners uit de hele breedte van de reisbranche, wordt de Travel Challenge van 2024 een echt avontuur.”

Studenten kunnen zich nog aanmelden via de website van Reiswerk.