6 december 2023
Thumbnail voor Bij Dolce Deluxe Travel ligt de focus op high-end

Bij Dolce Deluxe Travel ligt de focus op high-end

Mirjam en Mariska merkten dat reisagenten op zoek waren naar een soortgelijk aanbod en service die zij met Africa Feeling en Latin Travel aanbieden, maar dan op bestemmingen als de Azoren en Sicilië. “Het was voor ons een logische stap om onze ervaring en liefde om te zetten in een prachtig maatwerkproduct met bijzondere reizen naar de meer onontdekte plekken in het zuiden van ons eigen continent”, vertelt Mirjam.

Reizigers blijken ook meer behoefte te hebben aan complete arrangementen. “Ontzorgd worden door een specialist met veel kennis en ervaring van de bestemming van hun keuze. Dat is precies het startpunt van Dolce Deluxe Travel. Uiteraard boeken we de vliegtickets en huurauto als basis. De accommodatie en activiteiten zijn onderdelen die de reis compleet maken.” Highend hoeft volgens de dames niet altijd over de top luxe te zijn. “Voor ons betekent het de top in de beleving van de reiziger. De ligging van een accommodatie, boutique stijl, kleinschaligheid, persoonlijke service en culinaire hoogstandjes zijn wat ons betreft belangrijk om een reis een ‘high-end’ ervaring te geven.”

Ideale bestemming


Puglia in het zuiden van Italië is een ideale bestemming voor high-end klanten, zo stelt het duo. “Een onontdekte parel met veel bijzondere locaties en fantastisch eten. Het is heerlijk slenteren door de smalle straatjes van de vele pittoreske witte stadjes.” Masseria Montenapoleone is één van de persoonlijke favorieten. “De unieke authentieke details, zoals gewelfde plafonds, terracotta vloeren, handgemaakte meubels en de talloze fijne hoekjes in de tuin en bij het zwembad en de aangeboden biologische producten, maken deze accommodatie een heerlijke uitvalsbasis om de omgeving van Monopoli te ontdekken.

Wil je meer lezen over de dames en de mogelijkheden die Dolce Deluxe Travel biedt? Lees dan het volledige artikel in de nieuwste high-end special van Reisbizz Magazine.