18 april 2024
Thumbnail voor Bosnië en Montenegro nieuwe bestemmingen voor campingvakanties Vacansoleil

Bosnië en Montenegro nieuwe bestemmingen voor campingvakanties Vacansoleil

EINDHOVEN - Vacansoleil breidt het aanbod campingvakanties uit met twee nieuwe bestemmingen: Bosnië en Montenegro. “Onze klanten uit heel Europa vragen ons om nieuwe bestemmingen. Met deze twee landen bieden we nu echt iets heel nieuws aan”, aldus Vacansoleil directielid Iwan Ars. Hiermee kunnen vakantiegangers buiten de gebaande paden gaan.


Bosnië-Herzegovina en Montenegro kenmerken zich door de bijzondere natuur en de mooie landschappen. “Stuk voor stuk voorwaarden voor een prettige vakantie”, luidt het bericht van Vacansoleil. De ongereptheid en de rust die deze bestemmingen de vakantiegangers bieden, gaven bij Vacansoleil de doorslag om te kiezen voor deze nieuwe landen. “Vacansoleil is dan wel een Nederlandse onderneming, maar onze gasten komen uit heel Europa naar onze campings”, aldus Ars. “Voor een Oostenrijker, een Sloveen of een Hongaar zijn deze landen goed te bereizen met de auto. En vanuit Nederland ben je er voordelig per vliegtuig.”

In de afgelopen periode keek Vacansoleil naar de nieuwe mogelijkheden in deze regio. “We hebben campings gevonden waar de voorzieningen op niveau zijn”, gaat Ars verder. De nieuwe bestemmingslanden in het aanbod van Vacansoleil kenmerken zich, naar eigen zeggen, door de vriendelijke prijzen. “Uiteten of een terrasje pakken is er heel goed betaalbaar. Mensen zullen verrast zijn”, sluit Ars af.

De campings in Bosnië en Montenegro zijn inmiddels via de website per direct te boeken.