14 april 2024
Thumbnail voor Celine van Meer: ‘Divi Flamingo Beach Resort ademt Bonaire’

Celine van Meer: ‘Divi Flamingo Beach Resort ademt Bonaire’

Denk je aan een resort in het Caribisch gebied, dan denk je al gauw aan Divi Resorts met keuze uit acht accommodaties op vijf Caribische eilanden. We spreken met Celine van Meer, General Manager bij Divi Flamingo Beach Resort op Bonaire.

Het Divi Flamingo Beach Resort Bonaire heeft onlangs een grondige make-over ondergaan. Genoeg dus om over te praten met Celine. We leren haar kennen als een betrokken manager, die met een schat aan ervaring en een hart vol gastvrijheid geliefd is, bij zowel haar team als de gasten.

Celine woont sinds 2017 op Bonaire. “Ik ben verliefd geworden op de eilanden tijdens mijn stage op Aruba in 1999. Na mijn stage ben ik terug gegaan naar Nederland om daar te werken, maar ik miste de eilanden enorm”, vertelt ze. Om die reden is Celine in 2006 samen met haar partner naar Sint Maarten verhuisd.

“In 2008 werd ik bij Divi Little Bay Beach Resort aangenomen en na een aantal jaar werd ik General Manager. Sint Maarten is een prachtig eiland, maar toen orkaan Irma in 2017 hevige schade aanrichtte, besloot ik met mijn gezin het eiland te verlaten en kon ik aan de slag bij Divi Flamingo op Bonaire. Inmiddels ben ik al bijna zeven jaar de trotse General Manager. Ik hou van Bonaire, de mensen en mijn werk.”

Wat maakt het Divi Flamingo Beach Resort uniek?
“Ons resort heeft de beste ligging van het eiland, op vijf minuten lopen van Kralendijk. Ons resort ligt in zijn geheel aan zee en vanuit het resort loop je zo de stad in langs allemaal leuke winkels en barretjes. Daarnaast ademt alles in ons resort Bonaire; onze medewerkers, de bouwstijl met leuke bruggetjes, de prachtige tuinen met oude mooie bomen, en de kleuren. We hebben veel vaste gasten die allemaal komen voor de beleving van het échte authentieke Bonaire, en die ons plekje inmiddels ervaren als hun tweede thuis. Daarnaast hebben we een eigen duikcentrum Dive Dive, fitnesscentrum, spa, autoverhuur en een casino. Je hoeft ons resort dus eigenlijk niet af, alles is er. Een goede vibe, authentiek, ongedwongen en dat zorgt ervoor dat we geliefd zijn.”

Welke make-over heeft het hotel ondergaan?
“De studio’s en het grootste deel van de kamers zijn goed onderhanden genomen met nieuwe meubels en stoffering, waarbij natuurlijke kleuren zijn gebruikt in combinatie met onderwater visuals. Per 1 juni moeten alle kamers klaar zijn. Ook onze restaurant zijn gerestyled, met een nieuwe inrichting en frisse kleuren. Alle eetlocaties kijken uit op zee, inclusief de gezellige Beach Bar. Je kunt bij ons kiezen uit a la carte, buffet, finger food of pizza. Gasten hebben de optie om te verblijven op basis van logies, ontbijt of All Inclusive.”

Meer weten over het bijzondere resort op Bonaire? In de Reisbizz Bonaire Special lees je het hele interview met Celine.