19 juli 2024
Thumbnail voor Chantal van der Meer (Sunny Cars) verlaat na 21 jaar de reisbranche

Chantal van der Meer (Sunny Cars) verlaat na 21 jaar de reisbranche

SCHIPHOL - Chantal van der Meer, District Sales Manager bij Sunny Cars, verlaat na 21 jaar de reisbranche. Per 1 september gaat Chantal kennis maken met een andere passie, de food sector.  “Ontzettend veel zin in, hoewel ik ook op 31 augustus een heel warm nest ga verlaten”, schrijft ze op de Facebookpagina van Sunny Cars.


Vanaf volgende maand gaat Chantal als Customer Succes Manager aan de slag bij Natural Spices. Hiermee verlaat ze na 21 jaar de reisbranche, waarvan de laatste acht jaar werkend bij Sunny Cars. “Ik heb dat altijd met heel veel plezier en toewijding gedaan”, schrijft ze. “Sunny Cars is een mooi en goed bedrijf geweest om voor te werken en ik ben ze dan ook dankbaar voor alle kansen die ik in die acht jaar heb gehad om uiteindelijk door te groeien naar District Sales Manager.”

In het bericht bedankt Chantal iedereen voor de samenwerking van afgelopen jaren. “De laatste anderhalf jaar zijn lastige tijden geweest. Ik heb er vertrouwen in dat we nu in een stijgende lijn zitten en er weer betere tijden gaan komen.”

Vanaf 2 september nemen Sunny Cars collega’s Marco, Michael en Jacqueline de taken van Chantal over. “Zij helpen jou graag verder. Je kunt ze bereiken via [email protected]. Voor nu zeg ik tot ziens, want wie weet waar we elkaar nog eens gaan treffen.”