17 mei 2024
Thumbnail voor Chique get together bij eerste Sales Run Silverjet

Chique get together bij eerste Sales Run Silverjet

DE STEEG - Silverjet trapte maandagavond samen met een selectie van kwaliteitspartners de eerste avond van de Sales Run af. De locatie was het chique Kasteel Rhederoord in Gelderland. De ruim 45 aanwezige reisagenten kwamen veelal uit Gelderland, maar ook de Noordelijke en Zuidelijke provincies waren vertegenwoordigd. Reisbizz was erbij.


Na ontvangst met een glas Cava werden de aanwezigen welkom geheten door directeur en oprichter Rob Bremer. Al snel gaf hij het stokje over aan Mathijs Bos, marketingmanager bij Silverjet, die de rest van de avond in goede banen leidde. Silverjet viert aankomend jaar haar 25e verjaardag en gaat dit groots vieren samen met de retail. Zo verschijnt er binnenkort een brochure met de 25 meest exclusieve suites en penthouses. En gaat de jubileum viering plaats vinden in het exclusief geopende Paleis Het Loo in Apeldoorn. De ook 25-jarige Mathijs stelde zich goed te voelen bij deze organisatie.

Rob Bremer, directeur Silverjet

Groots uitpakken
Gisteravond werd hiermee al het startsein gegeven. De reisorganisatie pakte groots uit op de verassende locatie met aansluitend een zeer goed verzorgd driegangen diner in het bijbehorende koetshuis. Vooraf werden de reisagenten bijgepraat door middel van korte presentaties. Naast de Silverjet bestemmingen in Europa, Caribbean, Midden-Oosten, Indische Oceaan, Afrika en Azië, benadrukte Mathijs Bos de nieuwe bestemmingen binnen het aanbod, Qatar en Maleisië. “Met name Qatar is in vergelijking met het vaak duurdere Dubai een aantrekkelijk alternatief.”

De onderstaande partners gaven korte presentaties over hun product:
Hapag-Lloyd Cruises
Vila Vita Parc Resort & Spa
Marbella Club Golf Resort & Spa
Grand Hotel Residencia & Finolhu
Bucuti & Tara Beach Resort
The Ritz-Carlton, Abama
DCT Abu Dhabi

Het evenement zou om 22:00 uur eindigen, maar de deelnemers en Sales Run partners bleven nog lang napraten en genieten van de culinair goed verzorgde avond. “Dit is nu precies waar we het allemaal voor doen. Samen met reisagenten en onze partners een mooie avond hebben. Een stuk informatief, maar zeker ook ruimte om uitgebreid met elkaar te praten. Wij kijken terug op een zeer geslaagde eerste avond”, sluit Mathijs Bos de avond af.

De Sales Run doet deze week nog de plaatsen Rotterdam, Vught, Amsterdam en Gent (België) aan.

Bekijk de foto's van deze chique avond in het aangemaakte Facebook album.