20 mei 2024
Thumbnail voor Corendon komt met meer informatie over vlucht naar Bonaire

Corendon komt met meer informatie over vlucht naar Bonaire

Vorige week werd al duidelijk dat Corendon vanaf komend winterseizoen gaat vliegen op Bonaire. Donderdag heeft de touroperator meer informatie bekendgemaakt over de vlucht. Zo blijkt dat Corendon de vlucht gaat aanbieden op woensdag en zondag.

De vluchten naar Curaçao en Bonaire zijn niet alleen als onderdeel van een pakketreis maar ook los te boeken. Een kaal ticket, dus zonder zaken als bagage en stoelselectie, kost nog geen driehonderd euro. Die prijs geldt echter voor een select aantal stoelen per vlucht. De vlucht naar Bonaire is een combi-vlucht met de route Curaçao (AMS-CUR-BON-AMS). Op Curaçao maakt de Airbus A350-900 - die wordt gehuurd van het Spaanse World2Fly - een tussenlanding en komt een nieuwe crew aan boord. Het betreft een lijndienst, dus het is ook mogelijk om losse tickets te kopen, zonder hotelarrangement.

Gunay Uslu, CEO van Corendon: “Bonaire is zo'n prachtig eiland, dus ik ben heel blij dat we nu zelf vluchten kunnen gaan aanbieden. Reizigers kunnen kiezen voor een aantal spectaculaire hotels waar Corendon mee samenwerkt. Of je boekt gewoon een los ticket om vrienden of familie in Nederland of op Bonaire te bezoeken. Dankzij de ervaring die we inmiddels hebben met vliegen naar Curaçao, is het eigenlijk een logische stap om onze dienst uit te breiden naar Bonaire.”

De A350 waarmee Corendon Dutch Airlines vliegt wordt gehuurd van het Spaanse World2Fly. Het toestel vliegt deze zomer niet alleen op de Curaçao-route, maar wordt ook ingezet naar Antalya en Hurghada.

Aan boord is plek voor 432 passagiers in Economy Class. Helemaal voorin is een Only Adult-zone, waar reizigers de garantie hebben dat ze niet tussen de kleine kinderen zitten.