14 april 2024
Thumbnail voor Corendon over Charming label: persoonlijke service en intieme sfeer staan voorop

Corendon over Charming label: persoonlijke service en intieme sfeer staan voorop

SCHIPHOL - Corendon lanceerde eerder dit jaar tijdens de Vakantiebeurs haar Charming label voor kleinschalige, charmante accommodaties. “Genieten op een zonovergoten terras met wat lokale lekkernijen en een koud glas wijn binnen handbereik, wegdommelen op een prachtig strand en proeven van het relaxte leven in pittoreske dorpjes.” Corendon licht in de Couleur Locale Special van Reisbizz Magazine een aantal van haar Charming hotels uit die volgens hen goed in dit aanbod passen.


Kleinschalige vakanties met een verblijf in authentieke hotels zijn volgens Corendon steeds meer in trek. “Rust en ontspanning, vaak in een landelijke omgeving, staan steeds vaker op het wensenlijstje van menig vakantieganger. Om de zoektocht voor de klant eenvoudiger te maken, heeft Corendon daarom onlangs het label ‘Charming’ geïntroduceerd. De hotels en appartementen met dit label zijn kleinschalig, gastvrij, charmant en sfeervol, met een uitstekend serviceniveau. Of het nu gaat om een luxe boutique hotel in Turkije of een eenvoudig ambiance appartement op Lesbos, de persoonlijke service en intieme sfeer staan altijd voorop.”

Turkije - Alp Pasa Boutique Hotel
Zodra je Alp Pasa Boutique Hotel in het historische centrum van Antalya binnenstapt, voel je volgens de reisorganisatie meteen de sfeer van duizend-en-een nacht. “Het hotel bestaat uit vier Ottomaanse villa’s die honderden jaren geleden werden gebruikt als herberg voor passerende handelaren. Nu is het een hotel met zestig charmante kamers met een stadsstrandje, winkeltjes en terrasjes op loopafstand. Tel een bijzondere locatie, uitstekende keuken, sfeervol restaurant en een prachtige tuin op bij het karakteristieke Ottomaanse interieur en je hebt een verblijf dat je niet snel zult vergeten.”

Ben je benieuwd naar de redenen om voor een boutique hotel te kiezen en wil je de andere boutique hotels van het ‘Charming’ label van Corendon ontdekken? Lees dan het volledige artikel van Corendon in de Couleur Locale Special.