19 april 2024
Thumbnail voor D-reizen en TUI gaan weer samenwerken: TUI pakketreizen te koop bij D-reizen winkels

D-reizen en TUI gaan weer samenwerken: TUI pakketreizen te koop bij D-reizen winkels

RIJSWIJK - TUI en D-reizen hebben vandaag een overeenkomst getekend waardoor de verkoop van TUI pakketreizen weer mogelijk is in de winkels van het nieuwe D-reizen. Inmiddels heeft D-reizen 80 winkels heropend en ook de website is weer in de lucht. TUI laat weten dat vanaf 17 februari hun pakketreizen beschikbaar zijn in het assortiment van D-reizen.


“Voor zowel D-reizen als TUI biedt dit nieuwe verkoopkansen”, meldt Arjan Kers, general manager TUI. “D-reizen is niet weg te denken uit het straatbeeld en is voor veel consumenten nog steeds een vertrouwde naam.” Dimitri Joannides, sales manager TUI, voegt daar aan toe: “Wij bieden onze reizen aan, daar waar de klant er naar vraagt en dat is ook bij de reisadviseurs van D-reizen. Zij zijn veelal ervaren reisexperts en bekend met onze producten.”

Ook Marc van Deursen, CEO Prijsvrij en D-reizen, is verheugd over de samenwerking. “Persoonlijk ben ik Arjan, Dimitri en hun team dankbaar dat we met elkaar de succesvolle samenwerking tussen D-reizen en TUI, die decennia teruggaat, weer in ere hebben kunnen herstellen. We hebben de tijd genomen om elkaar te leren kennen en dat heeft geleid tot een open en plezierig contact met een solide vertrouwensbasis.”

TUI wil de consument alle gelegenheid geven om hun vakantie te boeken, zowel via een eigen en bestaande verkoopkanalen. “De reisbureaus van D-reizen zijn aanvullende verkooppunten en geven de klant nog meer gelegenheid bij een reisbureau in hun eigen omgeving te boeken.” De verkoop vindt plaats via de winkels en de website van D-reizen.

Op de hoofdfoto Marc van Deursen (links) en Arjan Kers tijdens het ondertekenen van de overeenkomst. Op tafel het Famous Travel magazine van Prijsvrij Vakanties, wat tot stand is gekomen in samenwerking met Reismedia.