28 februari 2024
Thumbnail voor D-reizen heropent nog meer reisbureaus en pakt ZRA-formule weer op

D-reizen heropent nog meer reisbureaus en pakt ZRA-formule weer op

DEN BOSCH - Deze week hebben weer een aantal D-reizen-kantoren hun deuren geopend na het faillissement van april dit jaar. Daarnaast pakt de reisorganisatie de ZRA-formule weer op. "De eerste ZRA’s hebben zich al gemeld", vertelt Michelle de Wit, Chief Retail Officer bij moederbedrijf Prijsvrij, in een persoonlijk gesprek met Reisbizz.


De Wit, die verantwoordelijk is voor de retailmarkt van Prijsvrij, is zeer tevreden over het verloop van het heropenen van de D-reizen-kantoren. Inmiddels zijn er ruim 70 winkels operationeel van de beoogde 150 te heropenen kantoren. Met de lancering van de ZRA-formule zal de reisorganisatie zijn positie in de markt verder verstevigen.

Heropenen van kantoren
Vorige week zijn de kantoren in Papendrecht, Houten, Schiedam, Gouda, Tilburg en Vught geopend (bekijk onderaan dit artikel de foto's). Vandaag werd het lint doorgeknipt van het eerste compleet vernieuwde reisbureau in Den Bosch.

Volgende week zal het kantoor in Oegstgeest de deuren openen. De heropening van de kantoren in Geldrop en Duiven staat voor 1 december op de planning.

Reisbizz sprak uitgebreid met Michelle de Wit tijdens een interview voor de rubriek 'Koken met.' Het hele artikel is vanaf aanstaande donderdag te lezen in het digitale Reisbizz Magazine. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je hebt het magazine als eerste in je mailbox.

D-reizen Papendrecht

D-reizen Papendrecht.

D-reizen Vught

D-reizen Vught.

D-reizen Tilburg

D-reizen Tilburg.

D-reizen Gouda

D-reizen Gouda.

D-reizen Houten

D-reizen Houten.