19 april 2024
Thumbnail voor D-reizen opent filiaal in Schijndel met nieuw winkelconcept

D-reizen opent filiaal in Schijndel met nieuw winkelconcept

SCHIJNDEL - D-reizen opende op zaterdag 14 oktober een nieuwe winkel in Schijndel. Met deze opening had het Brabantse filiaal volgens de reisorganisatie een primeur te pakken: “het is namelijk de eerste D-reizen winkel waarbij een gloednieuw concept wordt toegepast, om toekomstige vakantiegangers nog beter van dienst te kunnen zijn”, aldus D-reizen.


De winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel is voorzien van een fris, nieuw interieur met enkele “bijzondere” toevoegingen. “Zo komt de recent geïntroduceerde narrowcasting in het nieuwe winkelconcept aan bod. Op het scherm pronkt de nieuwste commercial van D-reizen, waarin Douwe Bob te horen en te zien is. Het bijbehorende nummer ‘This World Is Our Home’ geeft direct een vakantiegevoel en raakt precies de juiste snaar”, vervolgt de reisorganisatie.

Met hun jarenlange reiservaring laten medewerkers Rianne, Karin, Jasmijn en Daphne klanten de mooiste plekken ter wereld zien. Deze mooie plekken en andere reiswensen worden vanaf nu in alle privacy en comfort besproken in een aparte zithoek. In de zithoek hangt bovendien een groot scherm, waar vakanties getoond kunnen worden. “Al met al een inspirerende (werk)plek waarbij klanten niet alleen een mooie vakantie in het vooruitzicht hebben, maar ook direct in de stemming komen.”