9 mei 2024
Thumbnail voor De Azoren nieuwe zomerbestemming voor Sunweb en Transavia

De Azoren nieuwe zomerbestemming voor Sunweb en Transavia

SCHIPHOL - Transavia opent samen met Sunweb Group vanaf deze zomer een nieuwe route naar Ponta Delgada op de Azoren. De reisorganisaties versterken hiermee de samenwerking en ontdekken samen de nieuwe bestemming. De eerste vlucht vertrekt op 24 april 2022 en zal wekelijks op zondag plaatsvinden.


“De Azoren zijn een prachtige bestemming die zowel door Sunweb als Eliza was here per eind april wordt aangeboden”, meldt Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group. “We zijn trots dat we, samen met onze nieuwe partners op de Azoren, onze klanten een welverdiende vakantie kunnen bezorgen op deze nieuwe bestemming. De samenwerking met Transavia geeft Nederlandse vakantiegangers de gelegenheid om binnen heel Europa mooie vakantiebestemmingen te ontdekken.”

De Azoren zijn niet erg toeristisch en volgens Sunweb en Transavia een ideale vakantiebestemming voor de avonturiers en natuurliefhebbers. “Het is een rijke aanvulling op het ruime aanbod aan bestemmingen waarmee we met trots en bevlogenheid iedere dag mensen met elkaar verbinden”, voegt Marcel de Nooijer, CEO van Transavia, toe.