7 september 2024
Thumbnail voor De Jong Intra Vakanties breidt maatwerk uit naar Europa

De Jong Intra Vakanties breidt maatwerk uit naar Europa

RIDDERKERK - Het team maatwerkspecialisten van de Jong Intra heeft de afgelopen periode benut om naast het aanbod voor de verre bestemmingen ook de Europese bestemmingen op maat aan te kunnen aanbieden. Dat laat Tineke Boele van de organisatie weten aan Reisbizz.nl.


Tineke: "We hebben een uniek aanbod gemaakt in samenwerking met diverse leveranciers waar al jarenlang mee wordt samengewerkt voor het reguliere aanbod. Er liggen al zo’n 150 autorondreizen kant en klaar op de plank (magazines Autorondreizen en Fly-drives) die bewezen succesvol zijn en zo in Smarty ingeboekt kunnen worden. Daarnaast hebben de maatwerk specialisten zich verdiept in nog meer unieke reismogelijkheden, extra’s en bijzondere toevoegingen."

We werken met digitale reisoffertes inclusief een virtuele presentatie van de reis. Eén link naar een document vol met informatie en inspiratie. Naast de route- en accommodatiebeschrijvingen en reistips bieden we heel veel beeldmateriaal om de klant direct in de vakantiestemming te brengen. De opzet van de digitale reisoffertes bestaat al enige tijd voor de verre bestemmingen en wordt nu met de eigen, unieke content ook gebruikt voor de Europese bestemmingen", vervolgt ze.

Het logo van het reisbureau kan worden toegevoegd. De prijzen worden apart verstuurd van het reisvoorstel zodat de prijsofferte eenvoudig uit naam van het reisbureau kan worden toegevoegd in de communicatie richting de klant. De offertes kunnen worden aangevraagd via Smarty of via [email protected].

Enkele voorbeelden; rondreis Toscane, Puglia, Andalusië, Noord-Spanje, IJsland, Lapland, Groot-Brittannië en Scandinavië. "Ook Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland zijn enorm in trek om op basis van maatwerk tot unieke reizen te maken", aldus de Manager Team Reisspecialisten, Retail en Cliëntenservice van de Jong Intra.