19 juli 2024
Thumbnail voor De Jong Intra Vakanties maakt studiereizen voorjaar 2024 bekend

De Jong Intra Vakanties maakt studiereizen voorjaar 2024 bekend

De Jong Intra Vakanties maakt de eerste studiereizen van 2024 bekend. De reisorganisatie kondigt twee studiereizen aan naar Portugal en Italië. “Zet het in je agenda!”

Van 18 tot 22 maart neemt de Jong Intra Vakanties reisagenten mee naar Portugal. “Op 18 maart vliegen we vanaf Amsterdam naar Lissabon om kennis te maken met de Costa Lisboa en Caparica”, aldus de reisorganisatie. Tijdens de studiereis wordt een bezoek gebracht aan Cascais, Lissabon, Sintra en Serpa. De groep verblijft in 4-sterrenhotels in Estoril en Sesimbra. Het programma is op basis van halfpension en zijn inclusief vluchten en taxes.

In mei organiseert de Jong Intra een studiereis naar Italië. Van 13 tot 17 mei ontdekt de reisorganisatie Puglia. “Op 13 mei vliegen we vanaf Amsterdam naar Bari om kennis te maken met de regio Puglia. Er wordt een bezoek gebracht aan Lecce, Gallipoli, Matera, de Grotten van Castellana en de stad Bari.” Verblijf is in een authentieke masseria accommodatie en een 4-sterrenhotel in de buurt van Spiaggia la Goletta. Het programma is op basis van halfpension, inclusief vluchten, taxes en bagage.

Voor meer informatie én voor het aanmelden voor de studiereizen verwijst de Jong Intra naar SmartOnline. “Kijk bij nieuws en daar vind je alles terug over de studiereizen voorjaar 2024. Wees er snel bij, want vol is vol.”