20 april 2024
Thumbnail voor De Jong Intra Vakanties organiseert eerste camping studiereis naar Italië: ‘Een primeur’

De Jong Intra Vakanties organiseert eerste camping studiereis naar Italië: ‘Een primeur’

RIDDERKERK - De Jong Intra Vakanties organiseert van 14 tot en met 19 mei aanstaande een camping studiereis naar Italië. Dit is de eerste keer dat de touroperator zo'n type studiereis organiseert. Volgens de Jong Intra Vakanties is deze studiereis dan ook een primeur om het ultieme campinggevoel te ervaren.


Onder reisbegeleiding van Peter Teeuwen (productmanager campingvakanties) en Tineke Boele (Retailmanager) ontdekken de reisagenten het aanbod campingvakanties. Sarena Zijlmans, Retail Executive bij de Jong Intra Vakanties: “We werken samen met diverse leveranciers, zoals Gustocamp en Estivo. Het aanbod is breed qua type (sta)caravans, (safaritenten)tenten etc.”

Tijdens de studiereis verblijven de reisagenten in (sta)caravans en ontdekken ze per auto diverse campings rondom het Gardameer, de Venetiaanse Riviera en Venetië. Verder kunnen de reisagenten typische campingactiviteiten verwachten als jeu de boules, barbecueën en gezamenlijk ontbijten. Volgens Zijlmans moeten de deelnemers zeker een dosis gezelligheid meenemen in de koffer. “De campingreis staat voor gezelligheid en saamhorigheid.”

Campingproduct groeit
Het campingproduct van de Jong Intra groeit jaarlijks. Om die reden koos de touroperator ervoor om een camping studiereis te organiseren. “Elke camping is anders. Door deze studiereis kunnen de reisagenten zelf ervaren hoe het is om (luxe) te kamperen. We vinden het fijn dat de reisagenten ons weten te vinden voor ons campingproduct en we willen hen op deze manier nog meer op de hoogte stellen van ons aanbod.”