12 mei 2024
Thumbnail voor De Jong Intra Vakanties voegt Hurtigruten Expeditiecruise vanuit IJmuiden toe aan aanbod

De Jong Intra Vakanties voegt Hurtigruten Expeditiecruise vanuit IJmuiden toe aan aanbod

RIDDERKERK – De Jong Intra Vakanties breidt hun aanbod uit met de 15-daagse Hurtigruten Expeditiecruise vanuit IJmuiden. Tussen januari en maart 2024 vaart op zeven zaterdagen de MS Maud richting de Noordkaap en weer terug. Reisbizz vroeg Sarena Zijlmans, Retail Executive bij de Jong Intra Vakanties, naar de expeditiecruise.


De cruise vaart langs de fjorden, vissersdorpjes, verschillende steden en het eilandleven langs de Noorse westkust. Plekken als Stavanger, Svolvaer, Tromsø en Bergen komen aan bod tijdens de reis.

De cruise biedt aan boord ook verschillende activiteiten aan. Zo is er een Engelssprekend Expeditie Team aanwezig op het schip, zijn er lezingen over wetenschap, geschiedenis, biologie, geografie en cultuur die jouw klanten helpen de bestemming te begrijpen, is er een professionele fotograaf aan boord die jouw klant tips geeft voor de beste wildlife foto's en kan er gebruik worden gemaakt van de jacuzzi's, sauna en fitnessuimte.

Bucketlistreis
"We zijn super verheigd dat we deze mooie reis aan ons aanbod hebben toegevoegd", laat Sarena weten. "Het is een reis die klanten vaak maar één keer maken en alles wordt beschouwd als een hoogtepunt: op zoek gaan naar het noorderlicht, meer te weten komen over het leven ter plaatse, de geschiedenis en de bezienswaardigheden. Een bucketlistreis, die nog lang in herinnering zal blijven."