25 juni 2024
Thumbnail voor De studiereis van… Travel Counsellors naar de Dominicaanse Republiek

De studiereis van… Travel Counsellors naar de Dominicaanse Republiek

Afgelopen maand zijn zes Travel Counsellors met Air Europa naar de Dominicaanse Republiek vertrokken voor een studiereis. Deze reis van een week werd georganiseerd in samenwerking met het verkeersbureau van de Dominicaanse Republiek en bood een unieke kans voor de reisadviseurs om de veelzijdigheid en charme van het eiland te ontdekken.

Tijdens deze de studiereis hebben de Travel Counsellors een aantal van de meest betoverende bestemmingen van de Dominicaanse Republiek verkend. Milka van Dam, General Manager van Travel Counsellors, is dan ook erg te spreken over de trip. “Het is alweer even geleden dat we met beide partijen een in-company studiereis hadden georganiseerd. Deze trip was dan ook een hele goede manier om hernieuwde kennis op te doen over het product van Air Europa en de bijzondere bestemming Dominicaanse Republiek. De deelnemers zijn zeer enthousiast teruggekomen. Het opgedane enthousiasme wordt inmiddels ingezet voor de verkoop en kennisoverdracht binnen de Travel Counsellors community”, aldus Van Dam.

'Een must om te bezoeken'
“We hebben een aantal prachtige plaatsen en fijne hotels aangedaan”, vertelt ook André Passet, werkzaam op het hoofdkantoor van Travel Counsellors. “De Dominicaanse Republiek is een groen land met een vriendelijke bevolking. Het koloniale gedeelte van Santo Domingo is echt must om te bezoeken. De prachtige oceaan aan de kust leent zich voor allerlei watersportactiviteiten en ook de catamaran tochten zijn zeer zeker geweldig. Qua nachtleven zal de Coco Bongo club je een onvergetelijke avond bezorgen.”

“Deze studiereis benadrukt dat de Dominicaanse Republiek zoveel meer is dan alleen zon, zee en strand”, laten de Travel Counsellors weten. “Door het gemixte programma gevuld met cultuur, natuur, excursies, vrije tijd en culinaire hoogstandjes waren we in staat om waardevolle kennis en ervaringen uit eerste hand op te doen.” Deze kennis en ervaring kunnen de Travel Counsellors vervolgens delen met hun klanten om hen enthousiast te maken voor deze bijzondere bestemming.