7 september 2024
Thumbnail voor Disneyland viert Disneyland Paris Pride

Disneyland viert Disneyland Paris Pride

MARNE-LA-VALLÉE - Het Disneyland Paris Pride evenement vindt op 11 juni voor de tweede keer plaats in het Walt Disney Studios Park. Volgens de organisatie wordt het groots aangepakt, met optredens van bekende artiesten tijdens een openluchtconcert, een kleurrijke parade, en attracties die open zijn tot 02:00 uur ‘s nachts.


Gasten kunnen de magische sfeer van het evenement ervaren van 20:00 tot 2:00 uur. Tijdens deze kleurrijke avond kunnen zij genieten van een uniek openluchtconcert in het hart van Production Courtyard voor The Twilight Zone Tower of Terror. Bekende queer artiesten als Mika, Bilal Hassani, en Becky Hill treden op.

Tijdens de Colourful Pride Parade kunnen gasten Disney Figuren in regenboog outfits ontmoeten tijdens de Disney Lipsync contest en dance party. Tijdens deze wedstrijd maken deelnemers kans op de titel ‘ster van de avond’.

Disneyland Parijs zet zich al dertig jaar in voor inclusiviteit en diversiteit, en probeert van het park een plek te maken waar iedereen zich welkom voelt.