20 april 2024
Thumbnail voor DTA en Corendon sluiten ‘verbeterde deal’

DTA en Corendon sluiten ‘verbeterde deal’

De Dutch Travel Alliance (DTA) en Corendon gaan intensiever met elkaar samenwerken. Dat maakte het samenwerkingsverband van zelfstandige reisagenten bekend tijdens de Meet & Greet in hotel De Echoput op de Veluwe. DTA en Corendon hebben het bestaande contract opengebroken en verbeterd, aldus DTA.


De voorzitter van de Raad van commissarissen van DTA, Erik van der Waard, is zeer verheugd met de nieuwe afspraak die beklonken werd met Corendon. “In deze tijd is het geweldig dat je samen afspraken kunt maken op basis van een win-win contract”, aldus van der Waard. “Afgelopen jaar is gebleken dat Corendon en de DTA elkaar erg goed liggen en om die reden zijn de bestaande afspraken opengebroken en verbeterd. Partijen hebben daarbij de focus op de langere termijn. Zakelijk geeft dit rust, zodat we ons komend boekjaar volledig op de Business kunnen richten. Toeleverancier en aandeelhouders kunnen verder op basis van een mooie overeenkomst en weten waar ze aan toe zijn.”

Inkooporganisatie DTA heeft onlangs 11 nieuwe aandeelhouders verwelkomt die overgestapt zijn vanuit TravelXL. Deze groep is eveneens toegevoegd het vernieuwde contract met Corendon. “Hieruit spreekt vertrouwen en waardering en dat wordt door ons zeer gewaardeerd. Wij houden ervan om zaken te doen op basis van wederzijds respect en waardering. Corendon past met de nieuwe afspraken uitstekend bij die gedachte”, aldus van der Waard.

Ook Corendon is positief over de samenwerking en de resultaten van het afgelopen jaar. Directeur Marketing Corendon, Debora de Roos: “DTA is een zeer waardevolle partner van ons en om komend jaar nog verder te groeien met elkaar hebben wij besloten om de bestaande deal te verbeteren. We kijken uit naar een fantastisch 2024!”