20 juli 2024
Thumbnail voor Duitsland nieuwe bestemming voor Buro Scanbrit

Duitsland nieuwe bestemming voor Buro Scanbrit

AMSTERDAM – Buro Scanbrit breidt het vakantieaanbod uit met Duitsland als nieuwe bestemming. Volgens de Noordwest-Europa specialist biedt Duitsland alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie dichtbij en vindt de vakantieganger hier rust en ruimte. Het land zou perfect aansluiten bij de andere bestemmingen van Buro Scanbrit.


Marketing Manager bij Buro Scanbrit Sander Geleedst stelt dat Duitsland het ideale land is om met de auto te verkennen. “Wij hebben net als bij onze andere bestemmingen met passie en zorgvuldigheid een groot aantal rondreizen uitgestippeld voor zowel families als stellen. Het ruime aanbod bestaat uit korte vakanties, rondreizen op basis van hotels of vakantiewoningen en rondreizen door meerdere landen.”

Volgens Geleedst is het geen probleem wanneer klanten een andere rondreis willen. “We passen de rondreis graag aan naar de wensen van iedere klant.” Buro Scanbrit organiseerde al vakanties naar onder andere de Zweedse bossen, het Noorse Fjordengebied, de Hooglanden van Schotland, het Deense landschap en nu dus ook dichterbij in Duitsland.