26 mei 2024
Thumbnail voor EasyJet vierde speler op route tussen Schiphol en Barcelona

EasyJet vierde speler op route tussen Schiphol en Barcelona

SCHIPHOL - EasyJet start deze zomer een lijndienst tussen Schiphol en Barcelona. De Britse prijsvechter wordt de vierde luchtvaartmaatschappij die vluchten richting de onder Nederlanders zeer populaire Spaanse stad aanbiedt.


De nieuwe lijndienst wordt vanaf 19 juli elke maandag, donderdag, vrijdag en zondag aangeboden en loopt tot en met het einde van de zomerdienstregeling in oktober.

“Onze passagiers kunnen niet wachten om Europa weer te (her)ontdekken. Barcelona is een prachtige stad die zich perfect leent voor een stedentrip waarin je zon, zee, strand en cultuur kunt combineren. Door het toevoegen van Barcelona aan het routenetwerk van easyJet vanaf Schiphol Airport, kunnen we niet alleen vrijetijdspassagiers bedienen. We verwachten ook dat er veel zakelijke reizigers gebruik zullen maken van de verbinding”, aldus William Vet, Country Director Nederland en Scandinavië.

Op de route gaat easyJet de concurrentie aan met KLM, Transavia en Vueling, die op dit moment al vluchten tussen Schiphol en Barcelona verzorgen.